Seuraa 

Meillä on poika 1v10kk sairastanut juuri kovan kuumetaudin, viisi päivää oli kuumeessa, lisäksi yskää ja nuhaa. Tuon viiden päivän aikana ei ensin kolmeen päivään syönyt yhtään mitään ja joikin vain vettä. Nyt on parin päivän ajan sentään suostunut jotain syömään mutta maidon juominen tökkii edelleen.Mietin, että minkähän verran sitä maitoa pitäisi päivän aikana saada menemään ja onko tuosta jo jotain haittaa kun ei viikkoon ole maitoa juonut? Juustoa olen hiukan saanut menemään, samoin ruuassa ja puurossa maitoa tietysti on. Olisiko aiheellista antaa jotain kalsiumlisää tms?Jos joku osaa vastata, olisin kovin kiitollinen:)

Miiru

Kommentit (4)

Meillä tyttönen juo ylipäätään tosi vähän maitoa, eli ei läheskään joka päivä. Täällä tosin maitoa juodaan hyvin vähän muutenkin.En usko, että viikon maidottomuudesta on haittaa.

Itsekin asiaa ajateltuani tulin siihen tulokseen ettei tälläinen lyhytaikainen maidottomuus voi vielä vaikuttaa haitallisesti:) Mutta jostainhan sitä on pakko stressata...;)Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

suostu juomaan maitoa yhtään. Neuvolasta sanottiin että 2kk voi olla juomatta ennenku alkaa olla kalsiumin puutosta. Huomasin että lapsella varpaankynnet alkoi lohkeilla kun maidottomuutta oli kestänyt hieman yli kuukauden, joten vähän epäilen tuota... Toisaalta poikani käyttää astmalääkkeitä jotka kuluttavat kalsiumia.MIkäli lapsesi sairastaa useinkin eikä suostu silloin juomaan maitoa niin ota yhteys neuvolaan ja kysy mitä kalsiumvalmistetta suosittelis....

useimmiten ollenkaan, imeväisikäistä lukuunottamatta ei siitä tarvi olla huolissaan yhtään. Kalsiumin saannin suhteen sairasteluaika ei tee hallaa, jos muuttaa tapansa kokonaan on asia erikseen miettiä kalsiumlisän saantia.

Meillä 2v neiti ei juo maitoa kuin pävikodissa (lopetti pulloruokinnan loppumisen myötä maidonjuonnin) enkä anna kalsiumlisää, huolehdin vain juuston, jugurtin jne. saannista. 5dl/vrk on suositeltava määrä maitotuotteita leikki-ikäisellekin vielä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat