Seuraa 

Moikka !Meidän 6 vuotias eskarilainen alkanut räpyttelemään silmiään. Sanoo että niihin käy vähän veto ja on kuivat. Käytettiin lekurilla joka katseli ja sanoi olisko allergiaa ja antoi samat tipat (Lomudal) kuin mitä koivun siitepölyaikaan kun silloin silmät aina tulehtuu. Käytettiin pari viikkoa mut ei auttaneet. Nyt kokeilussa kostuttava geelitippa mut sekin näyttäs ettei auta.

Itse olemme alkaneet mietiskellä että olisiko näössä jotain ongelmaa kun iskalla silmälasit. Testailimmekin hiukan ja meidän mielestä ei nää yhtä hyvin oikealla kuin vasemmalla silmällä...Onko kellään muulla ollut tällaista silmien räpsyttelyä ????

Kommentit (1)

terveydenhoitaja passitti optikolle joka tarkasti kaiken.Han sanoi etta rapyttely on stressista johtuvaa (muutimme ja uusi hoitopaikka) ja menee itsellaan pois. Kuulemma perityva huono nako esiintyy 7v ja 10 v valilla jos on tullakseen.Asun Englannissa ja taalla lapsen eka nakotarkastus on ennen koulun alkua 4 v iassa, sitten joka 2 vuosi paitsi jos on sukulaisia tai vanhempia joillahuono nako niin sitten 7 v eteenpain joka vuosi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat