Vierailija

Onhan se tietysti kurjaa jos oma nuoruus on kulunut kaljaa juoden eikä hyvissä harrastuksissa. Ja kyllähän se tietysti harmittaa jos omiin vanhempiin on ollut huonot etäiset välit ja sitten näkee kuinka Kristiinalla on ihana välittävä perhe. :)

Kommentit (25)

Siis OIKEASTI, onko se jonkun mielestä KASVOILTAANkin muka kaunis..? Minun mielestäni ei ole: jykevä, vähän ns. noita-akan leuka, isohko ja ei-mitenkään-kaunis nenä sekä toisistaan kaukana olevat pienehköt silmät.Ja tosiaan mielestäni Idolsiin osallistuvan ei edes tarvi olla hyvännäköinen, ainoastaan hyvä laulaja. Mutta kun täällä hehkutellaan tuon Kristiinan ulkonäköä, niin päätin minäkin sanoa mielipiteeni asiasta... Ja se kun ei osaa edes laulaa...


Pahan voimat ovat aina liikkeellä tällaista hyvyyttä vastaan. Huomasin sen ensimmäisessä finaaliissa, kun Jone ja Katja Ståhl silmät viiruina, sylki roiskuen hyökkäsivät Kristiinaa vastaan. Asko Kallonen oli ainoa inhimillinen ääni sen ryöpytyksen keskellä. Kristiina ei ole välttämättä paras laulaja, mutta hänessä on sellaista hohtoa ja valoa mitä muissa ei ole ja pääasia on, että hän ei ole osoita kunnioitustaan paholaiselle näyttämällä pirunsarvimerkkejä kuten muut finalistit.Tyttö on enkeli, oikea sellainen.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


sillon ekalla finaali kierroksella sano kristiinalle, että sulla on paras ääni täällä.... niin varmaan joo

se on vaan dirty old man
äänestä. Asko(kin) varmaan haluaa kannustaa tyttöä. Olishan se noloa, jos ensiarviot olisivat menneet suohon ja olisi pakko myöntää, että tytsy on väärässä paikassa.

ja jatkoon pääsi tietty vaan sen takia et on niin nätti. Kyllä te ihmiset ootte tyhmiä ku äänestätte ihmistä joka ei osannu laulaa.Ari on paras ehdottomasti.

Kaunis on tyttö, ja karsinnoissa lauloi hyvin mutta sen jälkeen ei olekaan. Taidot vaan ei ole samat kuin esim Annalla. Miksiköhän mä en ole kateellinen sitten Annalla?

Ihanalta vaikuttaa. Äiti julistaa kameroiden edessä kuinka Kristiina on yrittänyt tappaa sisarensa kaksi kertaa.

Vierailija:

Lainaus:


vanhempiin on ollut huonot etäiset välit ja sitten näkee kuinka Kristiinalla on ihana välittävä perhe. :)
Jos ei pidä jostain, niin ei se heti automaattisesti tarkoita että on kateellinen.

Mä en ikipäivänä vaihtais osia kristiinan kanssa. Olen tyytyväinen ja onnellinen omana itsenäni, ja perhesuhteetkin on muuten ihan ok!

Vierailija:

Lainaus:
Pahan voimat ovat aina liikkeellä tällaista hyvyyttä vastaan. Huomasin sen ensimmäisessä finaaliissa, kun Jone ja Katja Ståhl silmät viiruina, sylki roiskuen hyökkäsivät Kristiinaa vastaan. Asko Kallonen oli ainoa inhimillinen ääni sen ryöpytyksen keskellä. Kristiina ei ole välttämättä paras laulaja, mutta hänessä on sellaista hohtoa ja valoa mitä muissa ei ole ja pääasia on, että hän ei ole osoita kunnioitustaan paholaiselle näyttämällä pirunsarvimerkkejä kuten muut finalistit.Tyttö on enkeli, oikea sellainen.


ei sillä kateuden kanssa ole mitään tekemistä, se on vaan mielipide. Kristiina on tosi söötti, enkelimäinen tosiaan, mutta lauluääni on karsea. Nylon beatkin jää kakkoseksi... Mutta näköjään joidenkin mielestä tuollainen ääni sitten on hyvä, persoonallinen ainakin kyllä kieltämättä.

oli naama ihan peruslukemilla koko laulun ajan. Luulisi, että tyttärestään ylpeä äiti olisi hymyillyt kun Hangon keksi koko laulun ajan. Tuli sellanen olo, että äiti on kateellinen tyttärensä saavutuksista...T. Keittiöpsykoanalyytikko

Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


Asko Kallonen oli ainoa inhimillinen ääni sen ryöpytyksen keskellä.
Sori nyt vaan, mutta Asko kylläkin haluaa panna sitä :D.


näin on, koko ajan hehkuttamassa seksikyyttä ja tytöllä tosiaan ikä vaan 16v.

sillon ekalla finaali kierroksella sano kristiinalle, että sulla on paras ääni täällä.... niin varmaan joo

se on vaan dirty old man

Vierailija:

Lainaus:


Asko Kallonen oli ainoa inhimillinen ääni sen ryöpytyksen keskellä.
Sori nyt vaan, mutta Asko kylläkin haluaa panna sitä :D.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat