Seuraa 

Nyt tarvittaisiin kipeästi teidän niminikkaireiden apua....Pienelle tytölle pitäisi keksiä nimi. Esikoisella (tyttö hänkin) on kaksiosainen nimi. Hänellä on yhdistetty kaksi perinteistä suomalaista kalenterinimeä. Molemmat nimet ovat yksistään hyvin yleisin (esim. tyyliin Anna, Riikka jne...) mutta yhdistettynä ko. nimen kantajia ei ole suomessa kuin alle 20. Uuden tulokkaan nimen ei välttämättä tarvitse olla kaksiosainen, mutta saa olla. Esikoisen nimen esimmäinen osa alkaa E-kirjaimella ja sukunimemme on myös ihan suomalainen. Kaikki J-alkuisen nimet voidaan heti alkuun unohtaa. niistä emme jostain syystä pidä.Jään odottamaan mieli avoinna ehdotuksianne. Kiitos jo tässä vaiheessa teille!

Kommentit (10)

tässä muutama mieleen pulpahtanut pidempi/kaksoisnimi tms. lisätkää väliviivoja tarvittaessa :)Ellariina, Annastiina, Eevaleena, Mariella, Milianna, Liliina, Liisalotta, Vilhelmiina, Sofianna, Karoliina, Lottamari, Peppilotta, Kukkamaaria, Peppiina, Lillimari, Nooraveera, Tiiamari, Marleena, jne...Tiina :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiitos teille nimiehdotuksia antaneille... Kauniita nimiä oli joukossa monta. Tällä hetkellä meitä miellyttävät kovasti nimet Eveliina ja Pauliina (ja nimenomaan kutsumaniminä). Eli näihin pitäisi vielä sovittaa kauniit toiset nimet rinnalle. Esikoisella on kaksinimeä, joista toinen, kutsumanimi, siis kaksiosainen...Tuolla teidän ehdotusten joukossa muuten vilahti esikoisen nimikin :p

Itse kannatan Pauliina nimeä. Eveliinakin on kaunis nimi, mutta jos esikoinen on esim. Ella-Riina tai Emma-Riikka (päättelin nimimerkistäsi ER), on Eveliina minusta turhan samnkaltainen. Tosin esikoisen nimeähän en tiedä, joten voi olla että passaa hyvinkin ;)Mutta ehdotuksia toisiksi nimiksi:

Pauliina Eevi-Maria

Paullina Eevakaisa

Pauliina Eevastiina

Pauliina Annastiina

Pauliina Ellinoora

Pauliina Eleonoora

Pauliina Inka-Riina

Pauliina Hilla-Maija

Pauliina Maija-LottaEveliina Enni-Sofia

Eveliina Saara-Maija

Eveliina Aino-Maria

Eveliina Reetta-Kaisa

Eveliina Miia-Maria

Eveliina Nella-Mari

Eveliina Anna-Maria

Kauniita nimiä kummatkin. Näistä kallistuisin tuon Pauliinan puolelle, sitä ei ole viime aikoina juuri annettu pienille lapsille ensimmäiseksi nimeksi, joten se olisi siis raikkaampi nimi. Ja jos esikoisen nimi todellakin alkaa E:llä, niin Eveliina saattaisi olla liian lähellä.

Paluliina on siis nimi johon olemme päätymässä aika suurella todennnäköisyydellä. Toinen nimi hakee vielä lopullista muotoaan...Suuri kiitos teille kaikille apuanne antaneille!

Elli-Maija

Anni-Mari

Julianna

Sofianna

Marikki

Saara-Maija

Kerttu-Kaisa

Liina-Maija

Nella-Maija

Emma-Riikka

Katriina

Taika-Tuuli

Tilda-Kaisa

Eevi-Maija

Maija-Reetta

Iisa-Riina

Milja-Lotta

Venla-Kaisa

Inka-Lotta

Iina-Sofia

Oona-Maria

Aada-Linnea

Milla-Riina

Rosanna

Rosalia

Lumi-Helmi

Sara-Lumia

Usva-Maaria

Vilmiina

Minttu-Kaisa

Pinja-Lotta

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat