Vierailija

Annan äänestä vouhkataan, mutta tääkin kotikaraokeversio youtubelta näyttää kuinka Anna laulaa nuotinvierestä ....http: //www. youtube. com/watch?v=JCHbxsl1trQ&mode=related&search=Kumma että Kristiinan virettä vain haukutaan, Anna laulaa joka kappaleessa kiusallisen paljon päin persettä, mutta se saa ne anteeksi imagosyistä. Minusta molemmat voisivat mennä kotiläksyjen pariin ja yrittää uudelleen kun ääni on paremmin hallinnassa. Noloa.

Kommentit (14)

Rauhoitu nyt vähän, äläkä ota niin vakavasti.

Täytyy oikeesti olla jo ihan vinksallaan päästä, kun ihan pitää etsiä Annasta jotain epämieluisaa katseltavaa tai kuunneltavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Muuten se antaa niin leuhkoja kommentteja, että ihan sen itsensä kannaltta toivoisin, ettei pärjää vielä. Sillä raukalla on noussut jo nyt niin pahasti nuppiin, että kannattaisi jonkun hidastaa sen elämää.

Alkukarsinnoissa Anna oli heti yksi suosikeistani laulutaitonsa ja äänenvärinsä vuoksi. Mutta sitten kun häntä alettiin kuvata enemmän muulloinkin kuin laulaessa, koko typy alkoi tuntua hyvin ärsyttävältä. Tuollainen yltiöpäinen itsetunto ei kaunista ketään - päinvastoin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat