Vierailija

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mites se, jos hoitaja sairas? Ovatko kaikki lapset kodeissaan vai hoitopaikkaperheen isä tai äiti hoitaa koko katraan? Entäs jos hoitopaikkaperheen lapsi on sairas, jääkö kaikki lapset kotiin vai hoitaako hoitaja ne ja äiti/isä sairaan lapsen samassa paikassa?

Tosi kiva jos viitsit vastata, asia on tarkassa harkinnassa.Mietin sitäkin, jos olisi yksityinen hoitaja, olisiko silloin täysi mahdottomuus saada esim kunnan varahoitopaikkaan hoitajan sairastuessa?Terv. ap

Jos hoitaja on sairas: lapset ovat varahoidossa.

Jos hoitopaikan lapset sairaina: toiset lapset hoidetaan heidän kodeissaan tai hoitajan kotona.

Jos viertaat lapset sairaina: hoitaja hoitaa lapsemme normaalisti meidän kodissamme.

Jos tullaan kotiin ennen kuin vieraat lapset haettu: lapset ulkoilevat iltapäivällä, joten ei ongelmaa. Otamme omat lapset sisälle, hoitaja jää vieraiden kanssa ulos. Jos on niin huono sää, etteivät ole ulkona, niin saavat tietysti olla sisällä. Silloin me otetaan tietysti vastuu omista lapsistamme ja hoitaja vastaa vieraista lapsista.

Hoitopaikka perhe tekee kaikki ruuat etukäteen. Kunnan ruuokalistaa ei tarvitse noudattaa, mutta tietytsi ruokalist aon oltava esittää etukäteen muill eperheille ja kaikki ruokarajoitteet on huomioitava. Hoitaja lämmittää ruuan, keittää perunat, riisin jne.

Ruuasta saa kaupungilta korvauksen.Meidän leluilla leikitään ja meidän kirjoja luetaan. Vieraiden lasten lakanat tuli kunnalta. Hoitaja tiesi, mihin tavaroihin ei saanut koskea. Tietyt lelut olivat poissa ulottuvilta hoitopäivät.

vastuukysymykset selvät? Jos pihan aidassa on rako ja lapset karkaa, kenen vastuu? Tai jos tippuu portaista tms? Mietityttää se, onko tämä koti turvallinen, itse tietysti osaa huolehtia vaaranpaikat mutta osaako hoitaja?

Itse ainakaan kunnallisena pph:na en saa mennä kyläilemään ilman esimieheni hyväksyntää. Hoitopaikka kun pitää olla ns. hyväksytty ja turvalliseksi todettu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat