Seuraa 

Kertoisiko joku ystävällinen sielu miten Timberlandin kengissä menee mitoitus? Kokoa 24 vastaava olisi lähinnä kiikarissa ja kun netistä pitäisi summamutikassa tilata, niin pieni apu olisi tervetullutta!!!

Kommentit (6)

Haulla hain aikaisempia viestejä, ja löysin yhden jossa joku oli mitannut koon 24 kengän sisäpohjan pituudeksi 15,5cm. Huusin sitten tuon kokoiset Timberlandit (se perinteinen malli) juuri huutiksesta, ja maksoinkin ne äsken. Harmi jos ovat noin pienet, eivät sitten taida mennä meille.Ei kun myymään niitä taas... (ja sitten ihmetellään miksi huutiksessa on uusiakin tuotteita, nämäkin ovat siis ihan uudet kengät). :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Klassikkonilkkureiden pituus oli n.15-15,5 cm (hankala mitat kun pohja ei lähde irti) ja talvisaappaiden pituus oli 15 cm. Molemmat ovat kokoa 24.

Ostin juuri pojalle Timberlandin sandaalit ja välikausikengät. Toisessa koko oli 28 ja toisessa 29 ja olivat ihan samankokoiset pohjallisten perusteella. Joten tilaamalla on kyllä riskipeliä, mutta jos halvalla saa, niin ainahan voi myydä eteenpäin =)))

Hei, meillä oli tytöllä tänä talvena karvavuorelliset Timberland talvisaappaat käytössä ja ne olivat sekä kapeat että pituudeltaankin lyhyemmät kuin muut koon 24 kenkämme. Sisämitta on noin 14,5 mm, voin myöhemmin tänään tarkistaa tarkan mitan, nyt ne ovat nukkuvan lapsen huoneessa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat