Vierailija

Kommentit (8)

Intiassa Varanasin rautatieaseman vessa. Kolme betoniseinämää, keskellä kuoppa, jossa valehtelematta metrinen kasa kakkaa... En ees tajuu miten joku on siihen pinon päälle enää saanu asiansa tehtyä, niin korkee se kasa oli. Ja nestemäiset tuotokset valu tietysti pitkin asemalaituria... Junan saapumisajankohdasta ei ollu mitään tietoa, mutta pakko oli koivet ristissä odotella pääsevänsä junan vessaan. Vaikka karmeahan sekin oli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pöntön reunoilla oli ripulikakkaa ja lattialla myös. Lavuaariin oli oksennettu ja sitä ei oltu huuhdeltu pois. Lattialla oli myös jotain " nestettä" ripulin lisäksi. Liekkö pissaa vai vettä. Sitä en siltä hajulta pystynyt erottamaan. YÖK!!!

Virossa eräs katukäymälä. Betonipunkkeri jossa mukamas koppeja (alareuna oli niin korkealla ettei suojaa juuri ole). Lattiassa aukot ja niin paksu kerros saastaa jokapuolella että visusti lahkeet jne ylös. Lemu jotain sanoinkuvaamatonta.

eräässä pienessä kylässä ravintolan vessa, joka oli takapihan lautahäkkelin sisällä: sementistä muurattu pönttö, joka oli niin korkea ettei siinä pystynyt käymään, kuten yleensä epäsiisteissä teen, reisienvarassa istumatta. Paskaa oli reiässä laitoja myöten. Ja pakko oli käydä, koska ripuli iski...Monenlaisia kurjia käymälöitä on nähty, mutta tämä edelleen kummittelee mielessä.

Oli mahatauti ja pakko mennä vessaan mutta tohon en kyennyt. Olisi kyllä oksettanut mutta oli niin karmea, etten olisi pystynyt siellä edes oksentamaan...

Via Baltican vieressä huoltoasemalla, erillinen hökkeli takapihalla. Hökkelin lattia laudoista ja siihen sahattu neliönmuotoinen aukko, josta p****kasa ulottui laudoituksen tasalle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat