Vierailija

Jahkasimme näiden kahden välillä vaikka kuinka ja kauan ja päädyimme Britaxiin. Mutta toisaalta Graco olisi ollut mieleinen myös... Ja nyt mietityttää, valitsimmeko kuitenkin väärin... Britax mahtui paremmin autoon ja myyjä vakuutti meidät sen turvallisuudesta (liike myi sekä Gracoa että Britaxia) kun taas toisaalta Graco näytti turvallisemmalta. Mutta Britaxissa saa viisipistevyöt sinne 25kg asti, kun taas Gracossa 18kg. Graco mahtui myös autoon, mutta näin ollen etupenkki jää käyttämättömäksi. Britaxin kanssa eteen mahtuu myös istumaan.. Valitsimmeko kuitenkin väärin...? Britax oli Ruotsin testivoittaja ja siellä suosituin ja ruotsalaiset ovat kuulemma tiukkia näiden kanssa. Britax tuntuu kumminkin aika avaralle siitä pään kohdalta mutta myyjä sanoi suojien olevan hyvät ja turvalliset...

Kommentit (9)

Molemmat ovat ihan tarpeeksi turvallisia, ja varmasti lapsen on molemmissa mukava istua. 5 vuotta sitten kumpaakaan ei ollut olemassakaan, mitenköhän ihmeessä silloin pärjäiltiin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Turvallisempi valinta olisi ollut kunnon selkämenosuuntaan istuin 3-vuotiaaksi asti (tai pitempäänkin) ja sen jälkeen hyvä turvavyöistuin.Mutta nyt teillä on Britax, joten se siitä.

Graco ei ole ehkä ihan yhtä tilava kuin Britax, joten käyttöikä Britaxilla voi ainakin selkä menosuuntaan olla pidempi. Meillä Britaxissa istuu 3,5-vuotias, joka mahtui selkä menosuuntaan 3-vuotiaaksi ihan hyvin, ja Gracoa käyttää 2-vuotias, joka on edelleen selkä menosuuntaan. Kuopus on pienempikokoinen kuin esikoinen, ja mahtunee myös oikein hyvin selkämenosuuntaan vielä ainakin 3-vuotiaaksi, mutta en tiedä, mahtuisiko isokokoisempi lapsi.Britaxissa on ehkä vähän helpommat turvavyöt kiinnitettävyydeltään, siis istuimen omat vyöt. Ja Britax on helpompi kiinnittää autoon, ainakin omasta mielestäni, kun siinä ei tarvitse pelata sen tukijalan kanssa.

Mutta kun lueskelin haulla juttuja näistä kahdesta niin joissakin dissattiin ihan täysin tuo Britax ja Cragoa pidettiin ylivoimaisena. Ja no emmä tiiä... mut kaippa tuokin ihan hyvä kapistus on..ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat