Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Aikasemmin joku kyseli, että mikä on tavallisin auton lyhennysmaksu kuukaudessa? Jäin vain ihmettelemään, että oikeastiko autoja ostetaan velaksi? Joku kirjoitti maksavansa Jaguaaristaan 500e/kk!!! Miksi ostaa Jaguaari, jos ei kerta ole varaa sitä ostaa? Ihmettelen vain.Pitäisikö kuluttaa vain sen verran kun rahkeet riittävät? Vai voiko mitä tahansa ostaa velaksi?Itse ajattelen, että velkarahaa käytetään asunnon ostoon kohtuullisesti, mutta muu on kulutusta johon pitää säästää ja sitten kuluttaa sen mukaan mihin on varaa! Olenko jotenkin vanhanaikainen?

Kommentit (3)

meillä on kaksi 7v vanhaa autoa, joilla molemmilla ajettu n. 80.000-90.000km ja asumme uudessa 160m2 talossamme ja maksamme siitä mielummin lainaa kuin autosta! Talossa sentään arvo vähintäänkin säilyy! Autoja varten laitemme kuussa 300e säästöön, että ostamme sitten uuden/uudet kun rahaa on.

10 000 ¿ oltiin jo säästetty, ja sellaiset 7000¿ otettiin lainaa lisäksi. Nyt asuntokauppojen yhteydessä kyllä maksettiin autolaina pois. Vuodessa oltaisi muuten tuo autolaina maksettu pois. Kun vanha hajosi, niin ei voitu enää jäädä säästelemään etukäteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat