Vierailija

Kaipaisin toimivia vinkkejä likapyykin säilytykseen. Ensinnäkin missä niitä kannattaa säilyttää?

Tällä hetkellä likapyykit ovat lastenhuoneessa, mutta niistä tulee ikävä katku :-(Haluaisin, että olisi paikka johon voisi lajitella pyykit valmiiksi erilaisia konepesuja ajatellen, niin että aina kun kori täyttyy niin voisi vain lajittelematta viskata sen sisällön koneeseen.Hyvä paikka löytyisi eteisen kylmäkomerosta (meillä on vanha talo ja eteisessä perinteinen ruokakomero, jota emme sen varsinaiseen käyttötarkoitukseen tarvitse)Ongelmana on, etten löydä mistään niin ei- syviä koreja. Elfan koritkin ovat minimisyvyydeltään jotain 45cm. ja meidän komero on vain 26 cm syvä.Mistä löytäisin ei-syviä ritiläkoreja?Hieman hyppivää tekstiä kenties, mutta avasimme ukkokullan kanssa kuohuviinin :-) Ja silti tämä äitee ajattelee vain likapyykin säilytystä... ;-)

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ylähyllyllä pesuaineet ja lopputilan vie 4 ritiläkoria, 2 isoa ja 2 pientä. Pyykki lajitellaan värin mukaan. Toimii loistavasti! Jopa lapset oppineet lajittelemaan :) Vanhin siis 5v.

Nuo ritiläkorit tulivat kaapin mukana, täkäläiseltä keittiöfirmalta.

Vaaleille ja punaisille on sitten molemmille yksi. Alimmassa säilytän rättejä ja yhdessä vessojen ja keittiön pyyhkeet odottamassa pesua isompien pyyhkeiden kanssa. -7-

Mieluummin kun kuitenkin koreja haluaisin. Puuvillasäkeissä ilma kun ei kierrä.apVierailija:

Lainaus:


Eikös ne ole jotain alta 30 cm leveitä (pitkiä?)? Meillä pyykit vaatehuoneessa sellaisessa elfa-tyyppisessä korisysteemissä. Hyvin toimii.
RisaMaya:

Lainaus:


Pyykit lajitellaan koreihin värien mukaan, yhteen isompaan mahtuu petivaatteet + isot pyyhkeet ja oma korinsa on vielä siivoustarvikepyykille (rätit, mopit jne.). Kaappi on meillä kylpyhuoneessa, siis mahdollisimman lähellä pesukonetta.


niitä on kaksi ja ne roikkuvat kypyhuoneen vieressä olevalla käytävällä, koska meillä pieni kylppäri, eikä kodinhoitothuonetta ole. Tuo käytävä muuten ihan turhaa tilaa.Toisessa on vaaleat pyykit ja toisessa tummat, alimmaisiin lokeroihin voi laitta punaiset ja ylimmäisiin 60 asteen. Ei täytä yksi lokero konetta, mutta on helppo ottaa kaikki tummien tai vaaleiden lokerot tyhjiksi ja laittaa koneeseen.

Eikös ne ole jotain alta 30 cm leveitä (pitkiä?)? Meillä pyykit vaatehuoneessa sellaisessa elfa-tyyppisessä korisysteemissä. Hyvin toimii.

Pyykit lajitellaan koreihin värien mukaan, yhteen isompaan mahtuu petivaatteet + isot pyyhkeet ja oma korinsa on vielä siivoustarvikepyykille (rätit, mopit jne.). Kaappi on meillä kylpyhuoneessa, siis mahdollisimman lähellä pesukonetta.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat