Vierailija

s ehdotti, että finnejä, mutta mun mielestä ei näytä siltäkään. siis tosi iso sellanen vesikello päällä... hassu kysymys, mut kiva, jos joku tietää, jollain ollu tai muuten osaa sanoa, kuulostaako vaaralliselta

Kommentit (23)

Mulla tuli raskauden alkuvaiheessa alapäähän sellaisia kummia patteja, ja menin heti hädissäni lääkäriin, kun ei ollut moisia ennen ollut. Lääkäri vaan sanoi, että ihan normaalia, laajentuneita talirauhasia siis. Ei ole sitten taas sen jälkeen ollut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ettei vain olisi herpes? :( Vauva on kyllä herpekseltä suojassa, mutta joltain olet sen nyt saanut. :( Mieheltäsi? Herpeksen itämisaika noin 2 viikkoa ja tartunnan saatua on vaarana saada myös aivokalvontulehdus. Joten hakeuduhan pian lääkäriin selvittämään mitä ne ovat!!!!


Syynä hankaus (oli juuri aloitettu seurustelemaan ja harrastettu liikaa seksiä, voi niitä aikoja;)), kävin sp-testissäkin. Se meni päivässä ohi.Ja teille jotka ihmettelette miksei voi olla sp-tauti; mistä tiedätte vaikka ap olisi eilen käynyt sp-testissä eikä ole sen jälkeen harrastanut seksiä? Tai että joku pari olisi oikeasti uskollinen toisilleen?Kondyloomaa voi silti sairastaa vaikkei olisikaan ollut koskaan sukupuoliyhteydessä. Eli silloin se on sen toinen versio. Mene ihmeessä gynelle käymään. Se on vastaava kuin herpes. Kaikilla veressä ja puhkeaa vain joillekin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat