Vierailija

Ei lapsen kuulu ihannoida hirviöitä!

Sivut

Kommentit (36)


Miksiköhän satanismin perustaja käyttäisi merkkiä, joka torjuu pahaa. Pirunmerkki osoittaa kunnioitusta Saatanalle, siksi satanistit käyttävät sitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tarkoittaahan se sarvipäätäkin, ainakin ilman peukaloa. Ei kuitenkaan alunperin Saatanaa. Mano cornuta, sarvikäsi, on ikivanha pahalta suojeleva merkki, josta on löydetty esimerkkejä jo etruskien taiteesta, siis erinäisiä vuosisatoja eKr.Meidän 3v. on Megadeth-fani :) Ja ihannoi ihan vain musiikkia, vaikka niidenkin levynkansissa komeilee ties mitä örkkejä.

Jostakin syystä Sweating Bullets on käsittämättömän hauska biisi :D


Lordi uhrasi Kauppatorilla palavan vauvanuken paholaiselle, samalla tavoin uhraatte omat lapsenne, kun tarjoatte heille tätä yhtyettä, joka on puhdasta Saatananpalvontaa, Saatananpalvontaa siitä huolimatta, että voitti euroviisun.

Alunperin merkki on kyllä antiikin Kreikasta ja tarkoittaa kateuden torjumista.

Italialaisittain meinaa pahan silmän torjumista.

Diosta olit sentään oikeassa ;)

Mutta arkiaamuisin katsoo lastenohjelmia hetken aikaa, samoin viikonloppuna. Maksimissaan 30 min jaksaa olla telkkarin ääressä. Muumit, Nalle Puhin, Tomi Traktorin, Puuha Peten tunnistaa koska hänellä on paljon sellaisia leluja, kirjoja, vaatteita. Mansikka Marja löytyy tarharepusta ja yöpuvusta, ohjelmaa ei ole koskaan tainnut edes nähdä. Huumaa katsoo joskus äidin sylissä = leikkii sylissäni leluilla, lukee kirjaa tms, ja kun pikku-Lore ja pikku-Jaska tulee ruutuun, katselee heitä hetken. Ihana leikkivä lapsi on meilläkin.Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


Kuten myös Mansikka-Marjan, Muumien, Ti-Ti Nallen, Sinisen talon nallen, Himpuloiden, Teletappien, Lelumaan Niksun, dalmatialaisten, Tomi Traktorin, Puuha-Peten, Nalle Puhin ja kumppaneiden, Pikku-Loren ja Pikku-Jaskan, ja vaikka miten monen muun fani :-)


Tuossa listassa on ehkä kolme mitä lapseni on saanut katsoa joskus. Ja on ihana leikkivä 3,5 vuotias. Kiitos ei roskaohjelmille ja Lordille!!!!!!!!!!!!!
Morre:

Lainaus:


Meidän 3v. on Megadeth-fani :) Ja ihannoi ihan vain musiikkia, vaikka niidenkin levynkansissa komeilee ties mitä örkkejä.

Jostakin syystä Sweating Bullets on käsittämättömän hauska biisi :D
paljon nykymaailmasta :( Olen työssä päiväkodissa ja kyllä on eroa kuin yöllä ja päivällä lapsilla jotka on saaneet olla lapsia ja toisilla joille on tarjottu liikaa liian varhain.

Laajenna hieman maailmankuvaasi -ja sivistystasoasi oheisen linkin kautta: http: //fi. wikipedia. org/wiki/OkkultismiTerveisin okkultisti, joka ei edes usko saatanaan.

Kuten myös Mansikka-Marjan, Muumien, Ti-Ti Nallen, Sinisen talon nallen, Himpuloiden, Teletappien, Lelumaan Niksun, dalmatialaisten, Tomi Traktorin, Puuha-Peten, Nalle Puhin ja kumppaneiden, Pikku-Loren ja Pikku-Jaskan, ja vaikka miten monen muun fani :-)

Omat lapseni (4 ja 6 v.) eivät edes tiedä, kuka on Lordi ja jos minusta on kiinni eivät koskaan tule tietämäänkään.Lordi on saatananpalvontaa. Ikävää, kun kaikki Idols-kilpailijatkin näyttävät pirunmerkkiä.

Vierailija:

Lainaus:


Tarkoittaahan se sarvipäätäkin, ainakin ilman peukaloa. Ei kuitenkaan alunperin Saatanaa. Mano cornuta, sarvikäsi, on ikivanha pahalta suojeleva merkki, josta on löydetty esimerkkejä jo etruskien taiteesta, siis erinäisiä vuosisatoja eKr.


Ei suojele pahalta, vaan kunnioittaa pahaa. Ihan täydellistä harhautusta väittää, että okkultistien tervehdysmerkki suojelisi pahalta, täysin mieletön ajatuskin, koska okkultistit ovat Saatananpalvojia. Aina kun joku näyttää tuon merkin hän osoittaa kunnioitusta Saatanalle, vaikka tekisi sen tiedostamatta ja muilat mallia ottaen, kuten monet tekevät. Saatana on ovela ja yrittää kaikin tavoin kietoa ihmiset pimeyteensä, jopa pienet lapset.

Kyseessä on okkultistien eli Saatananpalvojien käsimerkki eli nks. sarvimerkki, joka kuvaa kuun nousua ja on okkultistien tervehdysmerkki. Alunperin lähtöisin egyptistä.Merkki nimenomaan osoittaa kunnioitusta Saatanalle ja yleiseen käyttöön sen lanseerasi Dion Ronny Smith. Jokainen voi käydä tutkimassa yhtyeen albumia ja todeta kappaleiden ja levynkansien olevan varsin saatanallisia.Tämä että merkki muka suojelisi pahalta on tyypilistä Saatanan harhautusta, todellisuudessa se osoittaa kunnioitusta Saatanalle. Pelkkä Lordin konsertti Kauppatorilla palavine, uhrattuine vauvanukkeineen oli paholaisen messu, missä 80 000 suomalaista osallistui tähän uhritoimitukseen ja veivät jopa lapsensa sinne.Saatana on aivan todellinen pimeä tuhoava voima ja haluaa syöstä ihmiset tuhoon. Jos annat valtaa yhä enemmän Saatanalle, sitä enemän hän sinua tuhoaa. Vain usko Jeesukseen Kristukseen pelastaa ihmisen synnin ja Saatanan orjuudesta. Jeesus on paholaista paljon mahtavampi voima. Te ette varmaan usko, mutta tässä elämässä on kyse hyvän ja pahan taistelusta, pimeän ja valon taistelusta ja pelastutte vain, jos otatte vastaan Jeesuksen Kristuksen.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat