Vierailija

www . iltalehti . fi/viihde/200703095796712_vi . shtmlMikä kuppikoko on kyseessä?

Kommentit (17)

ainakin kuolasi noiden Panu-tytön rintojen perään. Ikää ukollani on 40v ja aina tuo kehuu isoja vähän jo riipahtaneita rintoja ja haukkuu pystyjä silikoneja kauheiksi.No, itselläni ei ole Panu tyttöön verratavia varustuksia vaikka D-E kuppi rintaliivien mallista riippuen löytyykin. Ja kyllä nuo rinnat ovat parin muksun jälkeen mallia valahtanut eli ei tällä AV mammalla ainakaan ole niitä pystyjä ja terhakoita isoja tissejä:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täytyy näin miehenä kommentoida että aika kammottavat noi on kyllä mielestäni aina ollut, en tiedä ketä tuollaiset voisi kiihottaa. Ehkä jotain viisikymppistä liian myöhään rintaruokinnasta vieroitettua peräkammarin poikaa...

Liivit päällä varmasti mukavan näköiset, ilman liivejä nyt sitten tuommoiset.

Harvalla imettäneellä naisella muuten löytyy se paljon puhuttu kiinteä D-kuppi. Av-palsta on tietenkin eri asia, täällä sellaiset ovat vallitseva tissimalli.

rinnat ovat ihan ok. kunnossa vieläkin, lähes samanlaiset kun mainoksen aikaan...! En tosin tiedä onko ollut esim. raskaana/imettänyt...Mutta mainos kyllä vetosi miehiin...;) En ymmärrä miks se poistettiin, nykyään paljon " pornonpia" mainoksia joka paikassa...

Ja kuten panu-tyttö sanoi, niin ainakin täällä maalla on ihan yleistä hillua kesällä vähissä vaatteissa pihalla, minäkin oleen maalannut tuoleja pihalla bikineissä ymv.

Enemmän joku puolialaston nainen auton konepellillä on " irrotettu asiayhteydestään" kun nainen maalaamassa taloa uimapuvussa!;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat