Vierailija

Meille on siis nyt tulossa toinen lapsi. Raskaus on kohta puolivälissä ja mahanikin siis näkyy jo jonkun verran. Mieheni ei kuitenkaan koskaan halua puhua sanallakaan tästä, ei kysy vointiani, ei halunnut lähteä ultraan mukaan eikä mitään. Hän ei myöskään ole kertonut tästä raskaudesta kenellekkään eikä ole myöntänyt jos joku on epäillyt.Alkaa jo vähän pahalta tuntua kun tuntuu niinkun tätä vauvaa ei olisi olemassakaan edes mahassa. Esimerkiksi olen joskus maininnut että "oho, vauva potkaisi" niin mies sanoo välinpitämättömästi että "sekö muka potkii jo". Ja tilasin itselleni masutuubin, niin mies taas sanoi ärsyttävästi että "mitä sinä tuommosia menet tilailemaan". Ei huvita ostaa äitiysvaatteita tai vauvallekkaan mitään kun tietää että mies alkaa valittaa että mitä minä niillä teen. Koitan olla tästä odotuksesta innoissani, mutta ukko pilaa kaiken.Ärsyttää!!!! Mikä sitä oikein vaivaa? Itse se minulle sanoi keväällä että haluaa toisen lapsen, en edes itse ollut ehdottanut. Nyt sitten ei välitä mistään mitään, päinvastoin.

Sivut

Kommentit (35)

Kärttysyys saattaa johtua enempi siitä että on vaikka töissä ressiä kuin että se panis naapurin Maritaa. Ihan oikeesti.Ehkä miestä jännittää raskaus ja se töksäyttelee ikävästi, ja sun hormoonit taas ylireagoi. Voin vaikka vannoa, että sulla on pieni ikävä asenne jo miestä vastaan: kun se astuu kotiin niin se varmaan sanoo taas jotain ikävää??Mun vinkki on että juttele ensin asiasta miehelle, koittakaa keksiä joku ratkasu. Ja apuun voi pyytää neuvolaa.

Mutta kannattaa miettiä miten asian ilmasee miehelle. Koska olet itse jo harmissasi, eikä mies ehkä ole tarkottanut loukata niin ei kannata mennä tivaamaan: "Miksi sää oot aina niin kamala?"Onko teillä ollu vaikea raskaus aikasemmin? Tai keskenmenoja?

Kannattaa miettiä YHDESSÄ asioita eikä vaan päättää että näin nää asiat on. Koska se on vaan yksi puoli asiasta. Älä lähde aliarvioimaan miestäsi.Ittellä hormoonit myös heittää näin raskaana ollessa 360 astetta nopsaankin, välillä miehen ei tartte olla kun toisessa huoneessa kun se tekee jotain väärin..

Pari raskautta meni ihan lepposasti mut nyt mies töksäyttelee kaikkea, ja tuntuu rasittavalta perustella miksi haluan hänet mukaan ultraan jne.

Ei se ole sitä ettei miestä kiinnosta, hän ei vaan tajua sitä. Mutta sanon napakasti että hiljaa, minä tässä synnytän ja sattuu. JOUTUU osallistumaan koska tartten tukea.

Esikoisesta jo tuntui oudolta ettei mies haluaisi synnytykseen, mutta pakotin. Ja pakotan taas. Yksin en suostu kärsiin! :DMutta ihan taivaan tosi: kannattaa jutella, ei syyttää. Ehkä teillä mies kaipaa vaikka seksiä ja sitä rasittaa sun vauvapuheet ja muu "naisten vouhotus"?Mun tarttee lähteä tästä, mutta mää toivon sulle kaikkee hyvää raskauteen.

Helli lisää itseäsi!

Ja mun kokemuksen mukaan ei toiselle voi olla vihanen jos toinen on mukava ja kiinnostunut: eli miehen kimppuun! ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kysymyksiä herää

-Miten mies suhtautui esikoisen odotukseen

-Oletko puhunut asiasta miehelle tai kysynyt tältä syitä käytökseensä? Mitä mies sanoo?

-Kun miehesi kommentoi jotain tyyliin "mitä sinä tuollaisiakin ostat?", mikset vain tyynesti sano, että katsos ihan siksi, kun on vauva tulossa, niin pitää ostaa vauvalle tarvikkeita?

-Mikset puhu miehelle suoraan? Mikset sano, että on järjetöntä, että hän alunperin toivoi tosta lasta, ja nyt on kuin ei lasta olisikaan tulossa?ja sitten vielä

-Mikä IHME on masutuubi?

jos mies on kiinnostunut naisensa raskaudesta, niin hän on tossun alla. Joten ole onnellinen, että teillä on tasapainoinen ja toisiaan kunnioittava parisuhde.

onkin tullut miehelle epämieluinen ajatus...Siis tuohan kuulostaa siinä määrin epänormaalilta ja suoranaiselta kieltämys-mekanismilta, että vaikuttaa siltä, että mies syystä tai toisesta ei halua ajatella vauvan lähestyvää syntymää ollenkaan. Hän ikään kuin haluaa sulkea koko asian pois mielestään ja siirtää sen käsittelyä. Tämähän olisi ihan normaali pelkoreaktio, jos esim. sinä olisit suostutellut miehen vastoin hänen tahtoaan isäksi tai olisi esikoinen kyseessä. Kun teillä kuitenkin on jo yksi lapsi (ei voi olla esikoista odottavan rimakauhua) ja mies on itse aiemmin toista toivonut, herää epäilys, että jokin on miehen tunteissa muuttunut. Onko suhteenne nyt huonommalla tolalla, kuin silloin, kun mies toista lasta ehdotti? Voiko miehellä olla toinen ihastus tai jopa toinen nainen kuvioissa? Onko miehesi vaikuttanut masentuneemmalta tai stressaantuneemmalta kuin ennen? Onko elämässä tapahtunut muita muutoksia, kuten työttömäksi jäämistä tms?

kysy mieheltäsi että mikä häntä vaivaa ystävällisesti ja varmaan hän sinulle syyn sitten kertoo.Joskos hän on tullut katumapäälle tästä toisesta tai on vihainen sinulle jostain.juttelulla asiat selviää.

Ne miehet vaan on joskus nuin pösilöitä. Kyllä ne viimestään siinä vaiheessa innostuu, kun vauva syntyy.Yhen mun tuttavan mies ei puhunut - ei pussanut raskauden ekan kolmen kuukauden aikana ollenkaan. Tuli kai vähän liian pienellä ikäerolla pikkukakkonen? Siitemmin kyllä lauhtui.

Että ihan 6h töitä ja raskaana oleva vaimo kantaa kasseja ja ukko vielä käskee pitämään turpas kiinni??? Siis kuinka te naiset katselette tuollaista käytöstä??

että meillä pitäisi olla asiat ihan hyvin nyt, molemmat olemme nyt töissä ja oli vara hommata autotkin molemmille. Miehelle tuntuu autot olevan niin pakkomielle ja olen yrittänyt olla kiinnostunut hänen asioistaan mahdollisimman paljon.Sitä olen epäillyt että jos hän sitten tosiaan on tullut katumapäälle tämän vauvan suhteen. Luulin vaan silloin kun ehdotti että tämä mies ei lapsentekoa ehdottaisi jos olisi vähänkään epävarma. Luulisi tajuavan ettei tämmöisiä haluta ja peruta kun lapsi on jo tulossa. Pelottaa ottaa tämä asia puheeksi taas sen kanssa kun kuitenkin saan taas pahan mielen, kun se ei sano mitään vaan vaihtaa puheenaiheen. :( Mutta eikai muukaan auttaisi. Olen vaan odotellut että hän jotenki alkaisi reagoida tähän raskauteen.T.ap

No ultraan kun olin menossa niin kysyin että eikö sinua ollenkaan kiinnosta tämä lapsi, niin se sanoi että "minä oon rampannu nuissa mukana jo tarpeeksi sillon esikoisen aikaan". Että kait se sitten on kerännyt leimat vihkoon jo silloin niin nyt ei tarvitse vaivautua. Esikoista odottaessani hän oli muutaman kerran mukana neuvolassa ja ultrissa oli aina. Ja hän jutteli mahalle ja kokeili sitä jatkuvasti. Oli niin kiinnostunut että sen näki päällepäin muutkin.En minä odottanut että hän aivan yhtä innokas olisi nyt mutta luulisi että jotenkin edes liikuttaisi. Ja se tässä kanssa kun hän salailee tätä, valitti mahani olevan jo niin iso että muut alkaa kohta ihmetellä. Ääh....T.ap

Tiedätkö mitä? Ystäväni mies käyttäytyi juurikin noin ja puolessa välissä raskautta selvisikin että miehellä on toinen nainen. Lähti sitten tämän naisen matkaan ja nainen kasvattaa yhdessä suunniteltua ja tehtyä lasta nyt yksin.

Noita saa ihan ilman raskausajan masun venymisiäkin! :)Mahavyö pitää ihosta huolen. Se tukee vartaloa ja tätä kautta ihokaan ei joudu niin kovalle koetukselle. Tuubi on vaan yläosaton paita (tavallaan).

Se sika on painanut ihan varmasti ainakin K-kauppiasta, naapuria, anoppiaan ja appeaan. Todennäköisesti vielä tihruaa kaikki yöt pornoa tai palstailee täällä. Se jättää sut kumminkin tai sitten se voi olla ihmissyöjä-tranvestiitti-saatananpalvoja ja saat tietää siitä kun se esiintyy 4D-dokkarissa ja teidänkin ylle laskeutuu syvä häpeän varjo...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat