Vierailija

Tänään katselin sitä menoa ja en voi kuin ihmetellä, miksi lapsiperheet asuisivat tai oleskelevat Hgin keskustassa. Eihän siellä ole muuta tekemistä kuin ostoskeskuksissa ja auton pakokaasussa kulkeminen. Mitä järkeä siinä on??? Todella pinnallisen kuvan antaa lapsilleen kun vaan shoppailee ja kiertelee kauppoja päivät pitkät.

Kommentit (11)

kerrotalossa ja viettäneet mukavan lapsuuden kavereineen ja rakkaine kotipihoineen ja -kulmineen. Olisi kyllä kiinnostava kuulla missä ap asuu.

Isoimmilla ostoskaduilla nyt ei muutenkaan asu juuri ketään, mutta eihän Helsingin keskustan korttelit ole mitään pakokaasun täyttämiä ostoshelvettejä.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos vanhemmat vaikkapa työskentelevät molemmat keskustassa, niin eipä tarvi kakaroiden riutua yksin kotona ja saada niin hirveitä hylkäämiskokemuksia kun vanhemmilla on lyhyet työmatkat

Vierailija:

Lainaus:


lapsilla on omat pihat ja puistot, missä ne henggaa... ihan samalla lailla kun muuallakin
Niissä leikkipuistoissa lasten kanssa käydään keskustassa niin kuin lähiöissäkin! Sitten kun ne alkaa harrastaa itsenäisesti niin kaikki on paljon lähempänä. Päiväkodeilla on omat pihansa niin kuin muuallakin jne. Mua ainakin hirvitti kun käytiin lähiössä viime sunnuntaina, kello oli kaksi iltapäivällä ja missään ei ollut _yhtään_ ihmistä, pari autoa hurahti ohi!

Olisi kamalaa olla autosta riippuvainen. Ja ajatelkaa, mikä kuskaaminen alkaa sitten, kun lapset harrastavat. Todella epäekologista.Vai eivätkö susirajan takana asuvien lapset harrasta muuta kuin metsästystä, marjastusta ym. mitä kotikulmilla on tarjota?

...että mitä iloa on asua jättimäisessä, puisessa omakotitalossa keskellä peltoa eikä mihinkään pääse ilman tunnin automatkaa? :o En ikinä uskaltaisi asua noin, etenkään lasten kanssa- mitä jos tulee hätätilanne ja lähin sairaala on kahden tunnin ajomatkan päässä?? Entäs tulipalon suhteen, jos paloasemaa ei ole lähelläkään?Me viihdymme Helsingissä hyvin, vaikka niitä pakokaasuja riittää. Luontoa löytyy(ei pelkkää peltoa muuten) ja kaikki on bussimatkan päässä. Sopii hyvin meille!

Lapsilla on kävelymatkan päässä kuusi leikkipuistoa, Hietaniemen hautausmaa (oravia ja sorsia), uimaranta, kävelyreitti vaikka Seurasaareen asti. Väinämöisen kentällä tulee pelattua kesällä jalkapalloa tms, talvella luisteltua. Jäälle ei ole tänä talvena tullut lähdettyä lasten kanssa hiihtämään, mutta normaalitalvina sinnekin pääsee helposti. Pulkkamäkikin on Väinämöisen kallioilla. Koululaisella on harrastuksiin kätevät matkat (koululainen pystyy kulkemaan helposti itse), koulut ja päiväkodit lähellä (lasten hoitopäivät lyhyitä, kun työ- ja päiväkotimatkoihin ei kulu turhaa aikaa). Lähikauppojakin löytyyy vielä keskustasta, joten ei tarvitse raahata lapsia autolla marketteihin ja kierrellä siellä sitten kilometrikaupalla kävellen, väsyneet lapset ostoskärryissä kitisten.Ainoa miinus on asuntojen hinnat. Vaihtaisimme oikopäätä suurempaan asuntoon täälläpäin, jos välirahaa ei tarvitsisi maksaa yhtä järjettömiä summia kuin nykyisillä neliöhinnoilla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat