Vierailija

Kommentit (13)

Vierailija:

Lainaus:


Ja nää itseään narsistiksi väittäjät tuskin oikeasti sitä ovat, sillä narsisti harvoin pystyy itseään sellaiseksi tunnistamaan.
Itsellä osui kohdalle narsistisen persoonallisuushäiriön omaava exä. Muutaman vuoden sitä " onnea" kesti, sitten viimein sain itseäni niskasta kiinni ja mentiin " nuppu tutisten" lasten kanssa turvakotiin. Väkivaltaa (fyysistä, psyykkistä), alistamista, arvaamattomuutta, vaaraa, uhkailua jne. sekä lapsille että itselleni.Nykyisin elämä onneksi hymyilee uuden kunnollisen kumppanin kanssa, mutta melkein 10 v. meni eron jälkeen ennenkuin uskalsin taas " elää" .Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kerto just tyynen rauhallisesti tappavansa mut ja lapset ku hain eroa. Pari viikkoo ollaan asuttu sukulaisilla. Pitää varmaan muuttaa kaikki henkilöllisyydestä alkaen jos se on mahdollista.

Heti jos ajattelin itse tai tein jotain yksin, olin itsekäs paska enkä välittänyt hänestä yhtään. Eikä narsistin knssa voi keskustella mistään, paitsi jos esittää hänen mielipiteitään ja myötäilee häntä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat