Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Eteen pamahti uuden auton myötä uuden istuimen osto ja nyt siis pallo totaalisen hukassa...En millään viitsisi ostaa uutta järkyn hintaista turvaistuinta kokoluokassa 9-18kg yms, kun kolmevuotiaana saisi jo laittaa isompaan. Katselin tuossa noita selkänojallisia turvavyöistuimia ja ovat ainakin hintansa puolesta edullisempia. Ja kun selkämenosuuntaan istuinta on tässä vaiheessa enää turha hommata muutenkaan...Minkälaisissa istuimissa teidän alle kolmevuotiaat istuu? Onko jollain kokemusta Britaxin turvavyöistumisista, niissä näytti niskatuki kunnolliselta...~Murmutti

Kommentit (7)

Meille ostettiin tuo otsikon istuin kun tyttö nyt 2,7 v ja edellinen istuin piti sirtää pikkusiskolle. On ihan älyttömän tukeva ja mukava istua. Ja kaupassa mitattiin niin tytölle ihan sopivan kokoinen (siis niska ja pääntuki ym.)Suosittelen lämpimästi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oli oikeastaan ainut mahdollinen valinta, kun lapsi ei täytä turvavyöistuimen kokorajoja. Ollaan tykätty kovasti, on hyvä niskatuki, jossa nukkuminenkin onnistuu. Nenä eteenpäin viihtyykin paremmin.

Ostimme juuti 2,7 vuotiaallemme Recaro Young Sport -istuimen. Tuet ja säädöt aivan mahtavat, samoin kangas on todella laadukkaan tuntuista (meillä hieman kalliimpi mikrokuitukangas). Ei olla vielä saatu istuinta autoon asti, mutta sisällä on tutustuttu ohjeisiin ja säätöihin. Vaikuttaisi kyllä hinta-laatusuhteeltaan erinomaiselta.

vaan tärkeämpää on lapsen mitat: 15kg rajana turvavyöistuimiin siirtymisessä yleensä eli lapsen pitää olla tuota painavampi, kevyempi tarvii vielä turvavyöistuimen, joka on tukevammin kiinnitetty auton istuimeen. Pituusmitta puolestaan löytyy siitä, miten pää sijoittuu istuimen pääntukiin nähden eli jää sopivasti niiden väliin. Osassa turvavyöistuinmalleja saa ns. lyhyemmän tai korkeamman versin pituuden mukaan, minimimitta on niissäkin ylitettävä, että pää tulee oikein. HTS 123 -mallissa ainakin on mahdollisuus ottaa yksi selkäpala pois, jos lapsi on kovin pienikokoinen, että pää tulee oikein. Kasvot menosuuntaan turvaisuimiakin siis on, ja ne sopivat erityisen hyvin pienempikokoisille lapsille.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat