Vierailija

Kommentit (7)

Ihan bullshittiä toikin väite että se ois muka jotain ammattitanssijoiden treeniä... Ammattitanssijat lähinnä nauraa balletonelle. Ne ihmiset niillä tunneilla on vaan kertakaikkiaan hullunkurinen näky!

BALLETONEBalletone on ammattitanssijoiden kehittämä harjoitusmuoto, joka sopii kaikille peruskuntoilijasta aktiiviliikkujiin. Balletone on ainutlaatuinen yhdistelmä voima-, liikkuvuus- ja koordinaatioharjoittelua. Yhdistelmä balettia, pilatesta ja venyttelyä. Balletone parantaa liikkuvuutta, koordinaatiota, tasapainoa, ryhtiä ja opettaa löytämään sekä käyttämään kehon syviä lihaksia. Balletone lisää voimaa ja kestävyyttä samalla parantaen aerobista kuntoa. Ulkoinen olemus paranee, vartalo kiinteytyy ja lihaksiin tulee tanssijamaista linjakkuutta. Balletone on ammattilaisten kehittämä liikuntamuoto ja siitä johtuen tunnilla käytettävät liikkeet ovat tehokkaita ja turvallisia. Liikkeet ovat nivelystävällisiä ja näin ollen laji sopii kaikille. Ohjaajat ovat ammattilaisia ja ovat käyneet Balletone- ohjaajakoulutuksen, joka antaa heille pätevyyden ohjata Balletone- tunteja.Balletone -harjoitus kestää 55 min. Tunti alkaa aerobisella osuudella, jossa mukana liikkuvuus ja koordinaatioharjoituksia. Ohjaaja näyttää eri vaihtoehtoja liikkeiden suorittamiseen tasosi mukaan, kesto 35 min. Seuraavaksi on lihaskunto-osuus, 10 min. ja lopuksi venyttely 10 min. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, harjoitellaksesi Balletonea. Laji sopii kaikille, jotka haluavat parantaa omaa hyvinvointiaan. Balletone vaikuttaa kokonaisvaltisesti ja jo muutaman harjoituskerran jälkeen huomaat eron entiseen positiivisella tavalla. Tule mukaan nauttimaan monipuolisista harjoituksista, musiikista ja hyvästä olosta Balletonen seurassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tosin viimeisestä balettitunnista on aikaa nyt varmaan 12 vuotta. Olen kyllä tykännyt balletonesta, siinä siis tehdään ihan perusliikkeitä keskilattialla, ei tangolla. Kyllä siinä ihan hikikin tulee, ja huomaan että tulee käytettyä lihaksia joita muuten tulee vähemmin käytettyä. Ja todellakin perustuu balettiin, käytössä siis baletin termistöt ja perusliikkeet. Ainakin niillä tunneilla missä itse olen ollut on ohjaaja ollut ihan osaava.Balletonen ei kai olekaan tarkoitus balettitunteja korvata, jos balettiin haluaa niin kannattaa mennä tosiaankin BALETTIIN. Kyllä siellä tunnilla huomasi miten monella oli vaikeuksia noiden liikkeiden kanssa mutta silti tuntuivat nauttivan tunnista. Baletti on (kuten sinä 10 vuotta sitä harrastanut varmasti tiedät) siitä maaginen laji että sen harrastaja tuntee itsensä kauniimmaksi tehdessään kauniita liikkeitä. Siihen varmaan balletonen veto perustuu? Kyllä sinne voi aloittelija ja ikinä balettia tanssimaton mennä, mutta varmaan vasta parin kerran jälkeen pääsee täysin mukaan juttuun.

Balettia 10 vuotta harrastaneena menin huvikseni kokeilemaan tuntia, ei meinannu naama peruslukemilla pysyä... Ihmisillä eikä niillä ohjaajillakaan ole hajuakaan mitä oikea baletti on. Lähinnä balletone pilaa baletin maineen...

Todella kivaa ja tehokasta. Omassa kuntokeskuksessani on useita Balletone-ohjaajia ja parista huomaa, että ovat itse harrastaneet balettia. Sen verran sulavasti baletin liikkeet ja termistö heiltä sujuu. Ammattaitaitoisia toki balettia harrastamattomatkin ohjaajat ovat.Itsestäni on hauskaa treenata balettiliikkeitä, sillä omat lapseni harrastavat nyt toista vuotta balettia. Tosin tasapainoni on sen verran huono, että se tanko olisi kyllä iso helpotus ;-) Ja ihan hyvin tunneilla pärjää, vaikka olisi kaltaiseni jäykkiskin. Toivottavasti notkeuttakin vähitellen kertyy...Käy ihmeessä kokeilemassa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat