Seuraa 

joistain viesteistä sain käsityksen että jotkut ottaneet vk puvut jo käyttöön, onko näin??

Täällä päin nyt +4 mutta maassa paljon lunta ja maa jäinen ja kylmä, joten 3½ ja 5½ vuotiaat laittoivat toppapuvut päälleen. En vielä uskalla välikausipukuja laittaa ennenkuin lumi on reilusti vähentynyt. Hangissa kuitenkin leikkivät.

Kommentit (7)

Asumme pohjoisessa ja meidän pihalla on vielä montakymmentä senttiä lunta. Vettä ei ole pihalla vielä yhtään. Juuri olivat remuassa pihalla (2- ja 3-vuotiaat) toppahaalareissa eivätkä olleet yhtään hikisiä. Tytöllä oli lämminvuorelliset kumpparit ensimmäistä kertaa ja varpaat olivat kylmänä. Pitää laittaa villasukat tai sitten ihan talvi-Coret takaisin.

rasavilin kevyt toppahaalari. siis se on vk haalari jossa kevyt vanu välissä. se on ollut tänä talvena loisto hankinta. toki siis pakkasilla käytettiin kunnon toppahaalaria, mutta esim päiväunille vaunuihin käytin tätä rasavilin haalaria pakkasillakin yhdessä jääkarhupussin kanssa. näitä ainon hankkia jatkossakin, jos talvet jatkuvat tällaisina etelässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ulkona +4.Päällä oli tänäänpitkätkalsarit

poolopaita

college housut ja takki

villahaalari

sukat

välikausihanskat, ohuempi vuorellinen kypärämyssy

vuorelliset kumisaappaat ja reimatecin välikausipuku.Hyvin tarkeni, pojalla oli itse asiassa päämärkänä kun tultiin sisälle. Eli olisi varmasti voinut jo jättää college housut ja takin pois välistä.

Ticketin fleecevuorellinen takki ja Reimatecin henkselihousut.Housujen alla oli fleecehousut.Täällä pk-seudulla aurinko lämmitti mukavasti,ihanaa :)

Ulkoillessa vielä on Reimatec toppapuku. Se ei mun mielestä hirveän kuuma ole. Kuitenkin välillä istutaan maassa, niin ei peppu jäädy =) Eikä tule vesi läpi. Lassien toppis on jo poissa käytöstä, se taas on liian kuuma.

Välikausihaalarit ovat olleet käytössä koko talven aina kun mittari on ollut plussan puolella. Alkuun pistin ohuen villahaalarin alle, mutta pojat olivat nihkeän hikisiä. Nyt on riittänyt normaalit sisävaatteet; alusvaatteet, pitkät kalsarit, trikoopaita ja collogehousut. Meillä on liikkuvaiset nelivuotiaat, toppapuvuissa tulee hiki.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat