Vierailija

Kommentit (9)

vain oman työterveyshuollon lääkärin/terveydenhoitajan todistus kelpasi, päivystyskin samassa firmassa.Tosin oksutaudissa kolmeen päivään riitti soitto terkkarille, samoin kuin muissa flunssissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä käyn aina omalla terveysasemalla lääkärissä. En rupea matkustamaan kuumeessa tuntia työpaikkalääkärille, kun terveysasema on ihan vieressä.

Periaatteessa saa ihan itse valita meneekö työterveyshuoltoon vaiko terveyskeskukseen sairauttaan tai terveyttään hoitamaan. Periaatteellisella tasolla työterveyshuollon piirissä oleminen ei sulje pois oikeutta käyttää kunnallista terveydenhuoltoa.Jos kuitenkin haluaa työnantajan maksavan palkkaa sairausloman ajalta - ja mikäli työnantaja haluaa että sairauslomatodistuksen allekirjoittaa työterveyslääkäri, niin sitten pitää mennä sinne. Työnantajalla on oikeus omalla kustannuksellaan saada sairauslomatodistus työntekiköille osoittamaltaan lääkäriltä.

Minullakin kestää tunnnin suuntaansa mennä työpaikkalääkärille ja terveysasema ihan vieressä. Jos on kauheessa oksennustaudissa niin ei sitä jaksaisi lähteä niin pitkälle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat