Seuraa 

Laitan tämän saman kyselyn sekä vauva- että taapero-puolelle..Ihan ensiksi se eniten mietittyttävä kysymys, eli vaunujen koppa.. Meiltä löytyy Brion Kombit joissa on kova koppa. Varmasti siinäkin menee mainiosti vauva varsinkin lampaantaljan kanssa tai kunnon lämpöpussissa.. Mutta jos tuplat hankitaan, kannattaako vauvalle ottaa pehmeä vai kova koppa? Tällä hetkellä harkinnassa on Carenan Double Swingit - ehkä ihan ok:t "kaupunkituplat"..Minkä kokoinen "talvihaalari" (ajatuksena joku pehmoinen - pörröinen nallukkahaalari ei siis varsinainen talvihaalari) kannattaisi hankkia vauvalle joka syntyy tammi-helmikuun vaihteessa? 56-62? Enimmäkseen varmaan menee äitiyspakkauksessa olleessa vanuhaalarissa lämpöpussissa vaunuissa (tai jotain sinne päin - täytyy sitten mennä tilanteen mukaan, tuleekohan samanlainen hikihattu kuin ensimmäisestä) tai jos kuljetaan autolla, hankin turvakaukaloon sen lämpöpussin..Kommentoikaa jos teillä on jotain hyviä vinkkejä! :) Ensimmäinen kun syntyi huhtikuun puolivälissä, ihan vauvakuukaudet mentiin niin kevyessä vaatetuksessa että nyt on vähän mietityttänyt mitä sitä kannattaisi hankkia..Mammis

Kommentit (2)

Meillä on helmikuun alussa syntynyt poika, ja hänelle ostin juuri tuollaisen pörröpuvun (kokoa 56 cm), sillä mentin koko talvi (kauppareissut ym.). Lisäksi vaunuissa nukkuessä äp:n puku eli mitään muuta toppahaalaria en kaivannut.

Lisäksi meidän pojalla oli villapuku, joka usein olikin haalarin alla (sekä pörröisen että äp:n haalarin). Villapuvussa nukkui sitten keväämmällä pelkästäänkin. Villasukkia ja tumppuja käytin myös ja kypärähattua ja villamyssyä.

Tuplavaunuista en osaa sanoa, koska meillä on vain tämä yksi lapsi. Hänellä oli myös käytössä Brion Kombit kovalla kopalla. Lampaantalja alla, peitto tai makuupussi päällä ja hyvin tarkeni.

Muuta ei nyt muistu mieleen, mutta samoja asioita muistan pohtineeni odotusaikana ;)

mutta talvihaalaria ei meidän helmikuun alussa syntyneellä ollut lainkaan ekana talvena. Eli kaukalon pussilla, vanuillessa makuupussilla ja vanuhaalarilla sekä liinaillessa myös vanuhaalarilla pärjättiin. Eipä sitä lasta tullut juuri sylissä kanniskeltua ekana talvena että olis kunnon ulkovaatetta tarvinnut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat