Vierailija

antaa vauvalle puuroa, jossa on esim. voisilmä???

Ettekö te hyvät äidit ymmärrä, että näin luodaan pohjaa tuleville sydän-ja verisairauksille!

Ennen vanhaan tämä oli enemmän sääntö kuin poikkeus--> ja mikä on suomalaisten keski-iän ylittäneiden yleinen sairaus?Uskokaa näitä nykyisiä ravintosuosituksia, ei niitä ole teidän eikä vauvanne kiusaksi tehty!

Kommentit (14)

tarvitaan mm. hermosolujen rakentamiseen. Mieluummin aito voisilmä (maitorasvatutkimuksista löytyy googlella tietoa, suojaa mm. ylipainolta, eturauhassyövältä, rintasyövältä) kuin rypsiöljy+tärkkelyssekoitus, jossa rasvan määrä on minimoitu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Tuskin se voi siinä puurossa ihmistä sairaaks tekee?Eiköhän se oo paljon muutakin.
Kuten ne viljat :) Ja mieluummin tarpeellinen rasva kuin sokeripitoinen hillo tms. (Paikkaritkin käskee syödä minimimäärän rasvaa päivässä)Eikä oikeaa voita??? Itse puhun että laitan " voita leivän päälle" vaikka käytänkin Flooraa... ja kohtuus kaikessa! Elimistä tarvitsee rasvaakin.

kaikki tarvitsevat myös rasvoja ravinnosta. Pieni nokare voita ei mitään sairautta aiheuta!! Ravinnosta saatavat rasvat toimivat muun muassa viruksia vastaan...

Eiköhän ne lasten terveysongelmat ja aikuistenkin tule pikkasen muusta kuin puuron voisilmästä. Se että laittaa puuroon voita, ei tarkota, että sitä mässätään hulluna ja syödään voi-vehnäjauho-sokerimössöjä aamusta iltaan.

Vierailija:

Lainaus:


Eikä oikeaa voita??? Itse puhun että laitan " voita leivän päälle" vaikka käytänkin Flooraa... ja kohtuus kaikessa! Elimistä tarvitsee rasvaakin.
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat