Vierailija

Huh, nyt kannattaa asunnonostajien olla tarkkoina uudiskohteiden osalta. Ei kannata heti ostaa vaan odotella, niin voi saada kämpän jopa 35 000 euroa (tavispalkansaajan vuosipalkka) halvemmalla kuin hätäinen naapuri. Tai sitten kaupan päälle rakennuttajan toimesta kaikenlaisia herkkuja, kuten taulutv:n ym.



Sääliksi käy niitä, jotka maksoivat alkuperäisen pyyntihinnan.

Kommentit (8)

tämä on ns. alennuksella ostettu asunto. Ostettiin 5,5 vuotta sitten ja hinta oli tippunut alkuperäisestä noin 200.000 mk. tyytyväisiä ollaan oltu.

Siksi, että ensimmäiset ostajaparat maksavat tuon lystin. Miksi siis laskea hintaa jos on varaa pitää asuntoa myymättä? Eli jo tämänvuoksi kannattaa olla tarkkana kun uudiskohteita katselee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

' Satojen ilmoitusten seasta löytyi kaksi asuntoa, joiden hintaa oli tarkistettu pitkän myyntiajan kuluttua alaspäin.'



Siis _vain_ kaksi sadoista, ja näissäkään kyseessä ei ole mitkään tavallisten talliaisten asunnot vaan hintaluokaltaan yli 400 000 euron asunnot- ketä se siis hyödyttää? Isolla rakennusfirmoilla on aikaa odottaa ostajia, näin se vaan on.

ja tällä viikolla tuli taas myyntiin pari vuotta vanha okt 500 neliön tontilla, hintapyynti melkein 1,5 miljoonaa... Kyllä nauratti. Kuka, jolla on varaa sijoittaa asumiseen moinen summa, valitsisi paikakseen postimerkkitontin Pohjois-Helsingistä?

Muutamat asunnot seisoo tolkuttomilla pyyntihinnoilla kuukaudesta toiseen, ja jos jotain todella kivaa (ja läheskään oikeansuuntaisesti hinnoiteltua) tulee myyntiin, se viedään heti. Puolisen vuotta on nyt etsitty uutta asuntoa, ja mulla ei riitä usko, että löydetään hyvää vielä nyt keväälläkään...

ns. parempaa hintaa ja saavat sen asunnon minkä pihaan ei aurinko paista olleenkaan, ikkunat huonoon suuntaan tai sijaintin 1. kerroksessa vilkkaan kadun varrella tm.

Ihan kuin ihmiset eivät muka haluaisi enempää tilaa. Paskanmarjat sanon minä. Ainoa mikä mättää on hinnoittelu. Kyllä ne suuretkin uudiskohteet menevät kaupaksi jos hinta on kohdallaan. Eivät ihmiset niin tyhmiä ole, että maksaisivat neliöistään ihan mitä vaan joku grynderi ahneuksissaan keksii pyytää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat