Vierailija

Ja millaiset jalkineet?Meillä on jo tai hankinnassa ainakin kumisaappaat, lenkkarit/jotkut ulkoilukengät ja sandaalit. Jonkunmoiset kävelykengätkin varmaan tarvitsisi. Onkohan goretexit vielä tarpeen?

Kommentit (18)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

nahkaiset kävelykengät enkä pelkkiä lenkkareita.Vierailija:

Lainaus:


sandaalit kai voi olla nahkaa? Ja jos ei käytetä nahkakenkiä, niin mitä sitten?
Kumisaappaat, lenkkarit, siistimmät nahkakengät ja sandaalit. Pärjäiskö noilla. Nyt käytössä talvi-goret. Ja niistä kumisaappaisiin ja lenkkareihin.

kertokaa nyt tyhmälle, miksi? onhan sitä maita, joissa ei ihan lämpötilan vuoksikaan koskaan käytetä sellaisia kenkiä, ovatko heillä jalat jotekin huonommassa jamassa?

ja siis kuluttaa kenkiä aika rankalla jalalla...

Hankittuna on Footin lenkkarit, sisäpelikengät (käyttää ulkona, koska kapea jalka), kumpparit, sellaiset lärpäkkeet jotka on puoliksi lenkkarit:), nyt keväällä nahkakengät, teddylenkkarit. Itse saa vielä valita sandaalit ja jotkut kävelykengät ehkä ostan. Ehkä siksi, että viime vuonnakin ne jäi käyttämättä melkein, kun ei niistä oikein innostunut...

Minusta on kiva olla asuun sopivat jalkineet, joten meiltä löytyy kesäksivaaleat pikkukengät (nahkaa)

tummat pikkukengät (nahkaa)

kahdet nahkaiset kävelykengät (viininpunaiset ja ruskeat)

varrelliset, vuorettomat nahkaiset kävelykengät

sandaalit x2

tennarit

pihalenkkarit

kumisaappaat.Meillä on lapsilla yleensä käytössä 8-10 paria kenkiä.

yhdet tavan lenkkarit ja yhdet gore-lenkkarit

kumisaappaat mahtuu vielä

gore talvikenkiä käytetään vielä pitkään

yhdet nahkakengät

yhdet sandaalit

(nahka kaikista paras ja hengittävin materiaali) ja sitten hyvät lenkkarit pihatouhuihin ja futikseen.KumpparitNahkaiset sandaalit helteelle pihakäyttöön ja muovipohjaiset, kosteutta kestävät sandaalit rantakeikoilleLakerikengät tarvii varmaan kanssa kun on pikkukundi lupautunut sulhaspojaksi ja on muutenkin muutamat isot juhlat tiedossa....

Vierailija:

Lainaus:


kertokaa nyt tyhmälle, miksi? onhan sitä maita, joissa ei ihan lämpötilan vuoksikaan koskaan käytetä sellaisia kenkiä, ovatko heillä jalat jotekin huonommassa jamassa?
Esim. Afrikassa lapset kulkevat paljon joustavalla hiekka-alustalla paljain jaloin, mikä on jaloilla kait parasta kehityksen kannalta.Mutta koska meillä on olosuhteet tällaiset että on pakko käyttää kenkiä, niin ne on oltava sitten hyvät.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat