Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tosta asunnon siivoamiskeskustelusta tuli mieleeni. Ostaisitko tai lähtisitkö edes katsomaan asuntoa, jossa ei ole siivottu? Kuinka epäsiistiä pitää olla, että se vaikuttaisi ostamiseen tai siihen mitä tarjoaisit?

Kommentit (10)

aivan järkyttävässä kunnossa olevan. Jopa jäkaapissa oli elämää, kaapeista löytyi hiirenloukkuja joissa hiirien luuranko enää jäljellä ja sitä hiirenpaskaa joka paikassa....Mitään paikkaa ei oltu koskaan pesty ja sitten perheen rouva vielä väitti olevansa siivoushullu. Ymmärsi kai niin että hullu kun ei siivoa :)No meitä ei lika haitannut sillä kaikki pinnat oli menossa uusiksi, emme vain sitä kertoneet ostajille sillä tingittiin hinnasta tuon likaisuuden takia. Välittäjälle hehkutin sitä likaa ja paskaa suureen ääneen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ne tyypit, jotka ei suostuis ollenkaan edes harkitseen epäsiistiä kämppää. Tosin jättää se meille muille hyvät mahkut halpoihin kauppoihin, kun joitakin haittaa jo sekaisuus, vaikka myyjä viekin ne pois mennessään.

Moni tila meni uusiksi mutta ärsytti kun esim toista wc:tä ei olis tarvinnu rempata, mutta kun olivat niin huonosti siivonneet, että joka paikka oli ihan pinttynyt, niin pakko oli laittaa uusiksi kun kuukuasienkaan kuuraaminen ei auttanut.Epäsiisteys kertoo myös siitä, että moni muukin asia on huolettomasti hoidettu.Siksi olen nykyään tosi tarkka missä kunnossa asunto on ennen kuin edes harkitsen ostoa.

Toisaalta sellaisesta kiinteästi epäsiistiä asuntoa etsimmekin, olisi hyvä syy tehdä remontti heti. Maalipinnat uusitaan ja lattiat makumme mukaan. Sellaista juuri remontoitua ei kiinnosta mennä edes katsomaan kun tiedän että keittiökaapit on vaniljan väristä ovea, tasot laminaattia ja kylpyhuoneessa " raikasta" vaaleansinistä... Harmittaa kun on juuri remontoitu mutta sittenkin ne rahat on menneet kankkulan kaivoon kun homma on tehty niin kamalalla maulla

Sotkua ja mahdollista pintaremppatarvetta voisin käyttää tinkimisperusteena. Rumista huonekaluista ja roinasta viis, myyjähän yleensä vie me mennessään ja ostaja saa tyhjän kämpän.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat