Seuraa 

Löysin Reiman sydänpipoja kokoja 52 ja 54. Reiman kokotaulukko informoi, että kouluikäiset käyttävät noita kokoja! Miten on käytännössä?Kumman valitsisin ensi vuonna 3 vuotiaalle tytölle? 52 oli nyt vähän reilu. Onkohan se sitten ensi talvenä vähän nafti, vai kasvaako se pää enää niin paljoa?Pähkäilee MrsH...

Kommentit (20)

Kiitos kommenteista. Ostin sen 52 kokoisen, se 54 oli kuitenkin omaan päähän sopiva...Sydänpipoja oli Nummelassa lastenvaatekaupassa. En muista sen nimeä, mutta siellä ei kai kovin montaa ole. Sellainen kahvitupa oli siinä vieressä. Voin vielä varmistaa sen kaveriltani...Väriltään sydänpipot oli punaisia, kokoja oli aika runsaasti. Sekä korvaläpällisiä pienempiä että sitten niitä isompia läpättömiä. Ruskeita en nähnyt. Hinta oli normaali, ei siis alessa =(

vielä ensi talvenakin... siksi ostin isomman.... ja ainakin noista tec hatuista olen jostain lukenut että melkein yhtä isomman koon saa ostaa mitä lapsen pää on....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

52 olisi saattanut mennä, mutta liian isokaan tuo 54 ei ole. Jos jostain löytäisin korvaläpällisen 52, ottaisin sen. Koko 50 oli aivan liian pieni, ja mistään en ole vielä löytänyt korvaläpällistä 52 (vaikka niitä pitäisikin olla).

Sydänpipo on pientä mitoitusta,tytöllä oli kokoa 54 joka meni noin 4-vuotiaana.Kutistui pesussa jonkin verran vaikka pesin oikein.Käyttöikä jäi lyhyeksi.

... minullakin. Osti pojalle 54 kokoisen keväthatun ja hänen päänsä ympäryysmitta 51 cm. Nyt mietin ostinko liian ison. Pipo on ollut jo käytössä ja hitusen pyörii päässä eli olisiko tuo koko 52 ollut sittenkin parempi?No, tuoteselosteessa on että menee kokoon 5 % eli jos lakin ympärys on vaikka 50 cm niin menee laskuoppini mukaan 2,5 cm kasaan. Onkohan tätä huomioitu tuossa koossa eli kun pesen niin vastaako kuitenkin kokoa 54 vai 52? Tämä kai menee jo saivarteluksi, mutta kun tuo pipo saisi olla JUSTIINSA SOPIVA, jotta olisi käytännöllinen.Nyt aioin pestä ja katsoa miten käy - siis onko kuitenkin sitten sopiva. Ennen ainakin Reimalta sai ostaa yhden koon isomman, mutta ovatkohan jotenkin tarkastaneet kokoluokitustaan niinkuin olisin jostain kuullut. Hitusen pitäisi tarkistaa koko konseptia: haalarit reiluja ja pipot pieniä...huh huh...yritä sitten löytää lapsellesi sopiva koko!!!Ja vastaus viestiketjun ensimmäiselle: Mielestäni koko 52 sopiva, pää kasvaa aika hitaasti - ainakin tytöillä - kasvu taitaa tapahtua tytöillä nopeammin kuin pojilla pään sisällä... ;D

Harmi vaan että siellä ei ollut ruskeana kun nimenomaan sen haluaisin. Mietin vaan että puhuuko kaikki tässä ketjusta tuosta talven sydänpiposta vaiko viime kevään vaaleanpunaisesta ja keltaisesta puuvillapiposta. Mietin vaan että onko kummatkin pientä kokoa vai venyykö tää talvipipo enemmän? Osaisko joku vastata minkäkokoisia näitä talvipipoja on ollu 3v päässä, kiitos:)

Hilma-Tilda:

Lainaus:


52 olisi saattanut mennä, mutta liian isokaan tuo 54 ei ole. Jos jostain löytäisin korvaläpällisen 52, ottaisin sen. Koko 50 oli aivan liian pieni, ja mistään en ole vielä löytänyt korvaläpällistä 52 (vaikka niitä pitäisikin olla).
kokoon 52 löytyy vecculiinin nettikaupasta.

... ja pojalla päänympärys 51 cm ja nyt totta tosiaan kun pesin pipon niin aika lailla tuo pipo meni kasaan - kuten tuoteselosteessa mainittiin -5%. Eli nyt on sitten sopiva! Kyllä noi reiman kokoluokitukset on OUTOJA!

ja peräänkuulutan oisko jollain jo ylimääräisenä tuota ihanaa ruskeaa sydänpipoa koossa 52cm? Haluaisin niin sen ensi talveksi 3v tytölle:)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat