Seuraa 

Eli meillä 4-vuotias keksi piirtää kuulakärkikynällä Baby Borninsa - ja tietysti pahiten kasvot.

Saako niitä enää mitenkään irti? Vartalosta lähti Fairyllä, kun se on eri ainetta kun raajat, paljon kovempaa. Pehmeisiin osiin kokeilin jo Fairyn, hankausvillan, mäntysuovan ja etikan.

Asetonia saa kai apteekista ja kynsilakanpoistoainetta voisi ehkä kokeilla...Nyt olisi neuvot tarpeen, on nimittäin niin kamalan näköinen että lähtee roskiin, jos ei saada puhtaaksi:(Kommentit (6)

En löytänyt hakemalla Angelinakon kyselyä, osaisiko joku antaa osoitteen? Vai muistatko Angalinako, että oliko siinä kynsilakanpoisto ja asetoni käsitelty??Ehkä se ei tyttöä haittaisikaan, mutta itse ei kestä katsoa. Ihan oikeasti, oli sen verran kamalan näköiseksi saanut, että ainakin vaalenemaan on saatava. Muuten on olo kuin Lordi-bornia katselisi....ei ole vielä asiaan löytynyt ratkaisua.

Hammastahna kokeiltu - ei mitään vaikutusta.

Ihmesieni tosiaan ei tepsi, tuli sekin kokeiltua ennen alkuperäistä viestiä, jäi vaan mainitsematta.

Hiuslakkaa en omista, joten en pysty kokeilemaan, täytyy varmaan lainata joltain.

Lisää neuvoja otetaan mielellän vastaan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä 2,5v. tytölle tullut paha tapa piirtää joka paikkaan. Swifferin ihmesienen avulla on selvitty pahoistakin piirroksista, mutta kaverin kertoman mukaan ihmesieni ei tepsi Baby Borniin ( meille ei ko. nukkea ole vielä hankittu ).Tuota ihmesientähän ei kannata käyttää parkettiin, joten olin ihmeissäni että kuinka saan mustekynän pois parketista. Eräs kaverini kertoi lukeneensa Pirkka-nikseistä, että suihkuta piirrokseen hiuslakkaa, anna hetken vaikuttaa ja pyyhi pois kostealla rätillä.Ja ihme, kynän jälki lähti parketista helposti. Tuota kannattaa varmaan kokeilla myös nukkeen, mutta varovasti!Lopputulos oli, että ne kuulakärkisotkut ei lähde mitenkään :) Tuosta hiuslakasta joku sanoi, että ei kannata laittaa, koska silloin lähtee nukesta pinta kokonaan. Meillä tyttö leikki sotketulla nukella, eikä uusia saa =) No eipä nuo sotku ole liiemmin tytöä edes häirinneet!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat