Vierailija

kohdenro 149426 (www. oikotie . fi). Merinakoala on se pointti, muuten asunto ihan tavallinen. Haluan asua meren lahella, olen siihen tottunut jo lapsuudesta rannikolla asuessani. Samoin mieheni.Paluu Suomeen edessa ja Espoo houkuttaa tyopaikan sijainnin takia.Arvostele potentiaalista hankintaa, saamme tanne vahan enemman nakokulmaa! Kiitos paljon.

Kommentit (4)

Taloyhtiö on varmasti sopiva jos esim pieniä lapsia (leikkipaikka jne). Ulkonäöllisesti talot ovat ihan ok, jos tykkää punatiilestä - poikkeavat aikalailla muusta vaaleasta Nuottalahden/-niemen tarjonnasta. Taloyhtiön sijainti on vähän tylsä, aika päätien varressa. Mielestäni tämän alueen hintoihin nähden ja neliöihin nähden on kyllä ylihinnoiteltu, koska esim keittiö jne on niin perus-perus-perus-kamaa.

siihen kuuluu nimittäin monta taloa ja näkymät on aika lailla kiinni siitä missä kohti talo on. ja jos huono paikka, niin s eon sitten taas päätien varressa, eli tylsää.

muuten siinä on siis tiistilän koulu lähellä, jos lapsensa sinne haluaa, iso omena muutaman minuutin päässä, taloyhtiön ihan vieressä bussipysäkki jos sitä tarvitsee...

mitä haette, kuinka monta henkeä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat