Seuraa 

En viitsi enää roikkua tuossa pas-ketjussa, niin laitan tän nyt tänne.Kuulun just siihen tutkimukseen, mitä tarkoitit.

Voiko noihin passeihin mennä vaikka peräkkäisissä kierroissa vai onko niissä jotain pakkotaukoja? Me voitaisiin yrittää vaikka heti uudestaan, mutta en nyt ole varma, miten se menikään. Jos sitten ei onnistu, niin ehkä sitten syksyllä uudestaan, jos alkioita jää vielä pakkaseen. En ottanut tätä epäonnistumista niin raskaasti, kun meillä on kuitenkin tuo yksi pikkuinen ja olisihan se ollut aika erikoista, jos peräkkäisistä hoidoista olisi onnistanut, vaikka kylläkai niinkin on tapahtunut. Tottakai se harmittaa, mutta eipä sille mitään voi.

Minkälaiset suunnitelmat teillä on nyt? Eikö teilläkin ole vielä alkioita pakkasessa?Sunnuntai-illanjatkoja!

T:MKommentit (2)

Sähköpostiosoite on se, mitä kysyit. Me kyllä mennään tässä kierrossa myös uuteen passiin, jos ne vaan ottaa meidät ja muuten homma onnistuu. Jotenkin tuntuu, että pitää vaan mennä. Näiden hoitojen suhteen aika kuluu niin nopeasti. Täytyy nyt yrittää, ettei vanhempana sitten kaduta ja johonkinhan se on sitten osattava myös lopettaa. Toivottavasti tekin nyt onnistuisitte. Tsemppiä myös painonpudotukseen.

Noita pas-siirtoja voi tehdä heti uudestaan jos tehdään ilman lääkkeitä eli tehän voitte jatkaa heti seuraavaan. Jos tehdään lääkkeellisenä niin silloin pitää odottaa yks kierto. Meillä on pakkasessa kuus alkiota. Oon nyt yrittäny laihduttaa, tosin huonolla menestyksellä...heh heh! Ajattelin kuitenkin että jos toukokuussa viimeistään menis siirtoon, vaikka ei paino tippuiskaan! Mutta tosissaan yritetään. Onko sulla muuten sen lääkärin sähköp.osotetta, olisin vaan varmistanu että onko se oikein mikä mulla on eli etunimi.sukunimi@oulu.fi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat