Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

On vain äitejä, jotka " eivät kestä olla kotona" , ja sellaisia joiden " täytyy mennä töihin, että tietty, ehdottoman välttämätön elintaso säilyy" , sekä äitejä, jotka haluaa alle vuoden vanhalleen " virikkeitä ja kavereita" .Jos heille vihjaakin sanasta itsekkyys, alkaa mieletön hyökkäys heti, koitetaan todistella ja vakuutella, ettei kukaan, siis KUKAAN vie pientänsä hoitoon vain siitä syystä, ettei sen pienen hyvinvointi tarpeeksi kiinnosta.Joillakuilla varmasti on hyvät perustelut, mutta kyllä iso osa näistä, jotka raahaa 10-kuisen hoitoon, tekee sen ihan, koska se lapsi alun perinkin syntyi vain talon ja auton ilmiselväksi jatkeeksi.On sitten idylli valmis.Tosiasia on, etteivät huonot ja vanhemmiksi sopimattomat kaikki lukeudu alempaan sosiaaliseen kastiin. Typeriä ja tunteettomia ihmisiä on myös niissä isoissa omakotitaloissa hyvillä alueilla.

Kommentit (2)

Laiskottelevat kotona sillä varjolla että hoitavat lapsiaan. Surffaavat netissä, lukevat kirjoja ja nauravat lasten laatuaikavouhotukselle ja virikkeille. EI alle kolmevuotias mitään tartte. PÄÄASIAHAN on että lapsi on kotona. Tylsyys tekee sitä paitsi lapselle hyvää.Osa äideistä on todella hyviä. Hyviä äitejä on työssäkäyvien ja kotiäitien joukossa ihan yhtä hyvin.

että on tosiaan äitejä joile ura on tärkeä, mutta joille on lapset aina ensisijaisia elämässä. Uraäidin on oltava vähintään aina itsekäs ja huono äiti, jotta kotiäiti voisi asian kanssa elää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat