Vierailija

Ja nyt sitten ollaan ihan paniikissa että koko talo homehtuu!!! On siis vuotanut takkahuoneen katosta, piipun kohdalla on valkeassa rapatussa seinässä selvät vuotorannut. Onko tämmöisissä asioissa vastuu vielä edellisellä omistajallal, miten nyt aletaan asiaa viemään eteenpäin, auttaako välitysfirma, jonka kautta kaupat tehtiin??? Auttakaa ja kertokaa, mies tuolla katolla taskulappu hampaissa rimpuilee!!

Kommentit (10)

Riippuu aivan tapauksesta, kuka korvaa. Mutta älkää panikoiko, voi olla kyse tosi pienestä hommasta. Karkoittakaa ensin vahinko, rauhallisesti vaan! Välittäjä auttaa kyllä.

siis vuoto korjataan ja katsotaan, että pääsee kuivumaan. eihän se kastuminen hometta aiheuta, jos se pääsee kuivumaan ja sen jälkeen ei uudestaan kastu.

eri asia tietysti on, jos vuoto on tosi vanha ja kastunut useasti.

Tehtiinkö kuntokartoitusta, mitä katteesta sanottiin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ennen kauppoja teetettiin kuntotarkistus ja oli ok. Yritän hengitellä syvään ja rauhallisesti ja huomenna soitetaan välittäjälle.

t. ap

Mikäli myyjä on teidän tapauksessanne teettänyt kuntokartoituksen jossa katto on todettu ehjäksi, vuoto on ilmeisesti tullut myyntitapahtuman jälkeen ja on kyllä ostajan omalla kontolla.Ei myyjän vastuu ole sitä, että hän viiden vuoden ajan korjailee kaiken mikä talossa hajoaa...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat