Seuraa 

Viime keväänä tytölle ostin Tepsut water resistant vk-kengät. Viime talvena ei vielä goreja ollut käytössä. Täksi talveksi hankittiin Vikingin goret ja mietinkin, että pärjäisikö tyttö kevään näillä goreilla? Siis menisikö goret kevään pihakenkinä, vai olisivatko liian kuumat? Ulkoillaan erityisesti aamuisin, jolloin puistossa on tosi viileä. Tepsut vk-kengät ovat kyllä huiput, mutta kun goret mahtuvat vielä niin hyvin ja ovat olleet tosi mieleiset päällä, en raaskisi jättää niitä vielä vähään aikaan kaappiin pölyttymään.Miten teillä muilla?

Kommentit (4)

Luulen siis, että noilla mennään kunnes voidaan ottaa nahkaiset kävelykengät käyttöön. Tottahan käytetään kumppareitakin, mutta niin kauan kun on pakkasen puolella, niin nuo laitan jalkaan aamulla hoitoon. Kumpparit sitten vasta ihan totaalisille vesikeleille ja kun ollaan plussan puolella.En siis aio ostaa vk-kenkiä (goretex-kalvolla), kun en oikein tiedä, että mihin niitä varsinaisesti käyttäisi :-?

eikä tytön varpaat olleet ikinä hikiset eikä valitellut kuumutta tms. Me tosin asumme pohjoisessa ja maan routa kylmettää helposti jalkoja jos ei ole tarpeeksi lämpimät kengät jalassa, ihan huhtikuussakin. Mutta aiomme siis viimevuotisen tapaan käyttää talvi-goreja lähes tulkoon nahkakenkä-/lenkkari-keleihin asti eli hyvin pitkään, tuskin tuo lumi täältä vielä minnekään katoaa ;)

Toivottavasti oli jotain apua :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat