Seuraa 

Mikä kirja on juuri nyt sinulla kesken? Miksi valitsit kyseisen kirjan?Minulla on kesken John Irvingin Kunnes löydän sinut.

Irvingin kirjat ovat jollakin omituisella tavalla kiehtovia. En tiedä pidänkö niistä, mutta jotain kiehtovaa niissä on.

Mies kehui tätä varsin hyväksi Irvingiksi ja kun se tuolla hyllyssä joutilaana nökötti, niin nappasin sen luettavaksi :)

Sivut

Kommentit (43)

En oikein ole saanut kirjasta kiinni, nukahdan aina muutaman sivun jälkeen, mutta en voi jättää keskenkään, sen verran kiinnostaa kuinka se loppuu.

jälkimmäiset menevät vähän halpaan puolustaessaan ettei John Irwing ole mitään akkojen kirjallisuutta. Ei olekaan, mutta kolmenelosen tarkoitus lienee kuitenkin ollut todeta, ettei " naiskirjallisuus" välttämättä ole synonyymi huonolle kirjallisuudelle, roskalle tai hömpälle. Ja hänekin on siinä ihan oikeassa. Vai mitä mieltä te olette George Sandista, Jane Austenista, Bronten sisaruksista, ja isosta kasata nykykirjailijoita? Ihan oikeaa kirjallisuutta, vaikka naisten naisille kirjoittamia, vai mitä?Tai toisaalta mieshömpästä kuten Sven Hassel (jota kukaan nainen ei selaisi edes hanskat kädessä), Juha VUorisesta, Dick Francisista, Harold RObbinsista jne. Aivan roskaa ja hömppää, mutta selvästi miehille suunnattu, vai mitä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tarvitsen tukea ujon ja hitaastilämpiävän tyttöni kasvatuksessa, siksi tämä kirja. Kesken on myös Mazo de la Rochen Jalnan kevät, olen päättänyt lukea koko Jalna-sarjan :o)

Anna sarja siis menossa varmaan sadannen kerran =)

En tiedä minkä kirjan seuraavaks aloitan, hyllyssä odottaa esim. Sirpa Tabet ja Torey Hayden. Kuitenkin jotain muuta väliin, ennen seuraavaa Annaa

Se on ollut kesken jo monta kuukautta, olen välissä lukenut pari muuta kirjaa. Aihe kiinnostaa, mutta kirjassa haittaa se, että se tuntuu jotenkin pintaraapaisulta. Käsitellään joitain aihealueita ja joitain kuuluisia naisia, silti se jää jotenkin liian yleiseksi.

Se ei kyllä meinaa imaista mukaansa ei millään. Sitä paitsi siinä käytetään (tuollaista edellisessä lauseessakin esittelemääni) outoa rakennetta tyyliin: " Maassa ei ole lunta eikä taivaalta ei sada vettäkään." Mistä moinen kaksoiskielto?

Tuntuu etenevän hyvin ja voi lukea pätkissä ja antaa sopivasti ajateltavaa ja voi hyvin jatkaa pureskelua työkavereiden kanssa kahvipöydässä. Suosittelen.

Ihanaa hömppää! Ei tässä elämäntilanteessa mitään kovin vaativaa jaksaisikaan lukea!Suosittelen kirjaa etenkin kaikille vauvakuumeisille!!

Morre on olevinaan joku ylisivistynyt akateeminen äidinkielenopettaja ja lukee tuollaista paskaa! Siis miten voi tuhlata aikaasa tuollaiseen roskaromaaniin, akkojen kirjallisuuteen? Jo pelkkä nimi " Kunnes sinut löydän" tulvii ällösiirappisuutta...

valitsin sen kirjastossa takakansitekstin perusteella. Jotkut intialaiset nykykirjalijat on hyviä. Tämäkin ihan ok. Vaikka sen intialaisuudesta voi kai olla monta mieltä.

naisille suunnatut pelkkää " hömppää" . Mukavaa, kun tääkin tuli taas selvennettyä. Tästä lähin luen vaan Tom Clancya ja James Ellroyta...Vierailija:

Lainaus:


Siis miten voi tuhlata aikaasa tuollaiseen roskaromaaniin, akkojen kirjallisuuteen?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat