Vierailija

Mielestäni Kimi on ihan komean näköinen eikä käyttäydy mitenkään diivamaisesti vaan käy täällä Suomessakin ihan tavallisissa kapakoissa.

Kommentit (15)

Kuten useimmat suomalaiset miehet: aina on jotain niiin V*tun huonosti ja siihen pitää tarttua sen sijasta että phuttaisiin siitä mikä menee hyvin. Känni ei myöskään kaunista.Minä en tiedä onko Kimi diiva vai ei kosken ole koskaan luonnossa tavannut. Eikä kiinnostakaan. Mutta sen kyllä huomauttaisin, ettei se vielä mitään todista,jos " suomessa käy ihan tavallisissa kapakoissa" . Kun ei täällä mitään muuta olekaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä Suomestakin löytyisi tasokkaampaa, mutta Kimille kelpaa ihan tavallinen paikka.Kimi on 175cm pitkä eli ei todellakaan mitenkään lyhyt. Suomalaisten miesten keskipituus on 178cm ja naisten 165 cm.Voiko joku väittää Kimiä rumaksi???http: //i38. photobucket. com/albums/e137/cirrus_lynn/Kimi16. jpgVierailija:

Lainaus:


Mutta sen kyllä huomauttaisin, ettei se vielä mitään todista,jos " suomessa käy ihan tavallisissa kapakoissa" . Kun ei täällä mitään muuta olekaan.
tulee aina, kun näkee sen kisan jälkeisessä haastattelussa pyörittelemässä lakkiaan, kynsimässä korvallistaan ja narisemassa jotain sillä tönkköenglannilla. Auts.Joo, voihan se olla ihan soman näköinen retusoiduissa mainoskuvissa esim. mutta ei siinä ole TIPPAAKAAN miehekkyyttä...

Selkeä faktahan on se, että Jenni meni naimisiin pelkän rahan takia. Ja sietää kaikenlaista pelkästään sen vuoksi, että ei itse voisi koskaan saavuttaa Kimin tarjoamaa elintasoa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat