Vierailija

Eli lapsi sai kuurin viime ke " yskään" ja rohinaan ja vielä ei MITÄÄN vaikutusta ole ollut. Tämä kuuri on 7 vrk kuuri ja nyt siis 6 vrk alkoi eikä mitään tehoa???? Tilanne ei ole mennyt huonommaksi eikä paremmaksi..Kommentit (13)

Mun vauva oli myös kipeämpi, vaikka kuurin olis pitänyt tehota. Saimme uuden kuurin ke ja pe-la alkoi olo helpottaa.

VAADI uusi aika, lapsi täytyy tutkia kunnolla. Voi olla ihan hyvin keuhkokuume ja ootte kohta sairaalassa, jopa teholla.

Meinaan eri antibiotit vaikuttaa eri pöpöihin ja kyllä 7 päivän kuurin pitäisi oireita jo helpottaa 6:ssa päivässä. Tarvii varmaan eri antibiottia. Ja kun menet niin katso että antavat oikeasti eri antibiottia eikä samaa erinimellä. Meinaan monissa on sama vaikuttava-aine vaikka onkin erinimellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Antibiootti ei auta viruksen aiheuttamaan yskään ja rohinoihin vaan pitkittää oireita helposti entisestään. Suosittelen lastentautien erikoislääkäriä, niin saat kunnon hoitoa lapsellesi.

Kiitos vaan suositteluista.. Tämä meidän lääkäri on lastentautien erikoislääkäri ja vielä ylilääkärikin.. Tämän pätevämpää ei tästä kaupungista löydy. Jotain virustautia tämä on, kun ei ole kuumetta tms. Vasta otettiin crp ja se oli matala.ap

Tosin yskänlääkehään ei paranna yskästä vaan helpoittaa ( tai ainakin pitäisi helpottaa) oireita. Yskiminen yleensä paranee yskimällä pikkuhiljaa. Mutta jos lääke ei edes auta niin siellä voi olla keuhkoputkentulehdus tai jopa keuhkokuumeen alku.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat