Vierailija

Pestessäni vessaa muistin, että meillä oli koko sen ajan, kun asuimme ensimäisessä kodissani SAMA VESSAHARJA VUODESTA TOISEEN!

Hyi yökötys!!!! Olen ihan varma, että se oli aina se sama oranssi, eikä sitä vaihdettu koskaan!Vasta kun muutimme toiseen kotiin ollessani 12-vuotta, harja heitettiin pois ja hankittiin uusi.HYI, HYI JA VIELÄ KERRAN HYI!!!Mitenköhän toivun tästä traumaattisesta muistosta.. terapian paikka...? ;D

Sivut

Kommentit (40)

desinfioida? Mä vaihdan sen sitten kun se on kulunut tai ei puhdistu enää pöntössä huljuttelemalla. WC ei pysy desinfisenä kuin sen hetken pesun jälkeen kunnes joku siellä käy - siksi se on eri huone kuin ne missä oleskellaan ja syödään.juuri tuollainen järjetön kulutus on yksi syys ympäristön tilaan: käytetään liian järeitä kemikaaleja pakoissa joissa niitä ei tarvita ja vaihdetaan käyttökelpoiset tavarat uuteen jonkin kuvittellisen " hygienian" vuoksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tiskiharjakin meillä on mallia irtovarsi johon saa vaihtaa pään kun entinen kulunut, kätevää! Ostakaa laatua niin ei tartte koko ajan miettiä välineiden uusimista. Me ollaan todettu että se kannattaa.Tuo on niin taivaan tosi mitä joku sanoi että ihan turha sitä vessaharjaa on oikeastaan edes desinfioida..ainakaan kovin usein. Kyllä se terveellä maalaisjärjellä ajateltuna on ihan turhaa hommaa kun vessanpönttö likaantuu heti pesun jälkeen ja sitä pönttöä saa raapata harjalla yhtenään. Luontoa me ainakin aatellaan valinnoillamme vaikka kaupunkilaisia ollaankin. Nolottaisi kuulua siihen kerskakuluttajien kööriin. Ylihysteeriset hygienianeurootikot ovat tämän ajan tuote ja allergiat sitten vaan lisääntyy, huraa. Meillä olleet lapset ainakin täysin terveitä vaikkei ihan joka harjan vakoa puunatakaan... ja kyllä se taapero vessaan ehtinyt tuhansia kertoja livistää kun silmä välttää! Ja arvatkaa mitä siellä räplännytkin?? :OMaailmassa on kuulkaas surkeampiakin hygieniatasoja. Heistä pitäisi olla huolissaan kenellä ei ole edes sitä vessaharjaa eikä pesuaineita..eikä kunnon vessaa!t 19

Desinfiointiohjelma käynnistyy joka päivä klo 9.30 kun talo on tyhjä, eikä siinä mene kuin puoli tuntia ja sen aikaa olemme lasten kanssa ulkoilemassa.

Laitan harjan likoon pönttöön ja lorautan siihen superklorittia.

Turhaa sitä harjaa on tiuhaan vaihtaa, se jos mikä on tyhmää kuluttamista.Pönttöharjalla en pese kuin pönttöä joten miksi sitä pitäisi alituiseen vaihtaa.Muuton yhteydessä vaihdan harjat, en muulloin.Hammasharjat vaihdetaan usein ja sehän on eri juttu.

astianpesukoneeseen aina kun siellä on sen mentävä aukko. Kelpaa sitten silitellä suoraan pesukoneesta otettua vielä lämmintä ja varmasti hygieenistä ukkoa.

Varmasti siinä bakteereita on reippaasti, mutta päällepäin se ei likaiselta näytä.Minä ainakin käytän sitä pöntön pesuun eli eipä minua kauheasti nappaa ne bakteerit. Eipä tulisi muutenkaan kosketeltua sinne pöntön sisäseinämiin, joissa muuten olisi kyllä niitä bakteereita muutenkin. Renkaan pesuun käytän muita välineitä.

Meillä on ainakin metallivartinen tyylikäs designharja keraamisessa astiassa ja TOSI vankat harjakset, ei repsota yhtään. Kestänyt jo 6 vuotta uudenveroisena! Maksoikin aika paljon. Todella uusavutonta kerskakulutusta ostaa joka kuukausi uusi harja...Pöyristyttävää. Harjan voi todellakin desinfioida! Eri juttu sitten jos ostaa jonkun halpisharjan...Kyllä siinä säästää kun yhdellä KUNNON harjalla pärjää vuosikaupalla!Niin ja meillä ei kyllä bakteerit juhli...Hyvän tiskirätinkin voi pestä koneessa! Ei sitä tartte joka kauppareissulla uutta ostaa. Maailma hukkuu kakkaan teidän kertakäyttö-hemmojen takia. Järki käteen ihmiset!jotakin HAITTAA vessaharjasta jota ei ole vaihdettu pariin vuoteen??? Eiköhän se heti ekan käytön jälkeen ime itseensä niitä kakkabakteereja, joten ehkä olis paras vaihtaa harja joka pöntön perun jälkeen..Halloo!!


Eli sama harja voi olla käytössä parikin vuotta. Sillä ei koskaan pestä mitään muuta kuin vessanpytyn sisustaa, ja aina desinfioivan pesuaineen kanssa.Jarrutusjäljet huuhdellaan tuoreeltaan pois käsisuihkulla. Ei tulisi mieleenkään pestä kakkajälkiä vessaharjalla.

Meilläkin on terveet lapset. Ja vielä hyväihoiset, kun ne ei käy suihkussakaan joka ilta, vaan vaan hikisten urheilutreenien jälkeen, yleensä kerran, pari viikossa.
aatelkaapa nyt maalaisjärjellä: ukkonne on käynyt iltapaskalla ja tulee kopeloimaan sua ..no vaikka niillä perseisillä käsillään...ja sitten kun homma johtaa yhtymiseen puolisoiden välillä niin taatusti on sitä paskan biljoonasosabakteereita sunkin kropan iholla...siis niitä samoja paskapöpöjä mitä lilluu siellä vessanpöntössä huuhtelun jäljilta tai siinä harjassa ja harjan kupissa...jos ukko on viittiny vaan pesasta pöntön akan mieliksi seksi mielessään.että kannattaako nostaa haloo paskapytyn harjasta ! bakteereja kulkeutuu kyllä joka paikkaan ja luuluukin kulkeutua jotta säilyy normaali vastustuskyky!muistakaapa sitten järjestellä paskaharjan mentävä aukko tiskariin seuraavan kerran kun täyttelette konetta!hyvää päivänjatkoa!

Coli ei mielestäni mitenkään liity vessaharjaan! Kyllä siinä uudenkarheassakin harjassa alkaa tosiaan pöpöt kukkia ekan käytön jälkeen joten harjan tiheä vaihtaminen on silkkaa tyhmyyttä ja tuhlausta...ellei harja sitten kulahda alta aikayksikön. Muuta syytä en harjan vaihtamiseen keksi.

Hienot kalliit lukaalit olla pitää muttei ole laatuharjaa varaa ostaa...haloo! Ikean halpisharja on häpeäpilkku kultakaakelikylppärissänne! Ja joillakin on aikaa kammota pöpöjä joka sekunti...Kyllä se pönttö nuolla pitää jos sieltä jonkun kolin tahtoo saada!Kyllä samalla harjalla VOI ja PITÄÄKIN pärjätä maan mainiosti vuosia! Te harhaiset pullamössöt traumoinenne voitte palata maan kamaralle!

Mutta koko ketjun luettuani, niin täytyy todeta, että on meitä moneen junaan...Mikähän on hygienian taso muutoin näissä kodeissa, joissa sama vessaharja käytössä vuosia...?Minä vaihdan n. 3kk välein.

ainakin laitetaan tiskikoneeseen aina silloin kun on vessaharjan mentävä tila .Melkoisia myrkkyjä ne on, konetiskiaineet!Vaihdetaan upouuteen kun on harjakset tarpeeksi kuluneett ettei edes miehen tarramaista teflonkakkaa saa irti pöntöstä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat