Vierailija

Lapseni lähtee syksyllä hoitoon täytettyään 2v. Hän menee kahdesti, korkeintaan kolmesti viikossa osapäiväiseksi.

Olisiko hänelle parempi päiväkoti vai pph?

Kyse hyvin vilkkaasta lapsesta jolle toisten lasten seura ja nk. virikkeet todella tekisi hyvää!Me käydään nyt joka päivä ulkona ja kahdesti viikossa kerhoissa, ja silti lapsi on tylsistynyt :(

Pitäisi koko ajan olla uutta tekemistä, huoh....

Kommentit (7)

että jos lapsi on kovin vilkas niin isossa , meluisassa ryhmässä ehkä riehaantuisi entisestään. Toisaalata jos päätyy pph:aan niin pitäisi ehkä tuntea ja tietää minkälainen ihminen on kyseessä. Kaikki pk ryhmätkään eivät ole tolkuttoman isoja ja meluisia. Kannattaisi ehkä tutustua valikoimaan, käydä tutustumassa.

Päiväkodissa lapset on isoissa ryhmissä ja niistä tulee siellä tosi ärsyttäviä!Olen ollut työharjoittelussa sekä päiväkodissa että perhepäivähoitajalla ja ne päiväkodin lapset oli tosi isoäänisiä, ja muutenkin jotenkin todella ärsyttäviä, mutta pph:lla lapset oli rauhallisia, kilttejä ja mukavia!Niinpä nyt kun itsellä on lapsia niin esikoinen on ollut pph:lla ja kunhan tulee taas hoitoon menon aika niin pienempikin saa mennä pph:lle, en halua lapsiani isoon meluavaan häirikköryhmään!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei haloo, totta kai pph ulkoilee, leikkii ja askartelee lasten kanssa, monet käy esim. perhekerhoissa ja kirjaston satutunneilla jos vain on kohtuullinen matka, enemmän pph varmasti viettää aikaa lasten kanssa kuin ne päiväkotien hoitajat, nehän vain juoruaa keskenään !

Mietin vaan, että olisko siellä päiväkodissa enemmän tekemistä.

Puuhaileekohan pph:t mitään hoitolasten kanssa?

Onko siellä mitään ohjattua toimintaa, tietääkö joku?

ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat