Vierailija

muuttaa elämän paremmaksi, jopa vielä paremmaksi tai sitten vaan ihan vain siedettävämmäksi, ei ole kovin hyvät mahdollisuudet, että suhde kestää sen, jos lapsi ei parannakaan elämän laatua.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja lähteneet jonkun nuoremman kanssa ja perustaneet perheen nopeasti. Ex vaimot sitten ihmettelee miten tässä näin kävi, kuinka mies nyt haluaa lapsia, kun ei ennenkään halunnut. Miehen biologinen kello kulkee paljon hitaammin, mutta 40 v. miehillä on kova vauvakuume, jos ei entuudestaan lapsia.

Kahden lapsen jälkeen voin sanoa (kolmatta kuumeillessa) että parisuhde voi hyvin!Molemmat on aina ajatellu että lapsia sitten isoina kun on koulut käyty ja töitä tehdään. Ja näin pääsi käymään, vauva oli ihana tulokas joka sitoo meidät kiinni.Tottakai mulla on ollu raskausaikana hormoonihirviöpäiviä -tai no viikkoja ellei kuukausia. Mutta rakkaus voittaa.Toinen lapsi tuplasi kiireen, moninkertaisti meidän onnen. En uskalla välillä ajatella miten sitä pakahtuu kolmannen lapsen jälkeen onneen..Lapsi pitää tehdäkin onnelliseen parisuhteeseen. Lapsi ei tee onnettomasta onnellista, mutta täydentää elämää: siis jos lapsen haluaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat