Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (92)

ja silti Edson väitti jotakin muuta. Siksipä kallistun siihen, että Edson oli muuttanut mielensä ja rikkonut sopimuksen.Varmasti tarinan naisetkin, jos eivät valehtelisikaan, niin ainakin muuntavat totuutta. En usko että yksikään tarinan aikuisista pysyisi pelkästään totuudessa.

Vierailija:

Lainaus:


Tyttöjen tapauksessa kyse laittomuudesta
huomioitavaa on, että tytöt itse eivät ole tehneet laittomuuksia. Mutta systeemi kohtelee heitä niinkuin olisivat.

Minun protestini koskee sitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei kai tuo netinkäyttäjien määrä vain ole CIA:n sivuilta? Sitäpaitsi netinkäyttö lisääntyy niin nopeasti että mikään tilasto ei ole ajantasalla. Suomenkin netinkäyttäjien määräksi moni tilasto väittää hieman yli 60% väestöstä vaikka luku on yli 70%. Millä tavalla olen muka joku prinssien jahtaaja? En tunne ainuttakaan prinssiä. Sekö että miehesi on afrikkalainen tekee sinusta 53 maan asiantuntijan?Vierailija:

Lainaus:


Totta on, että Malawissakin nettiin pääsee. Mutta ei se ole ilmaista, eivätkä sitä käytä ne maan huono-osaisimmat. Ihan jo siitäkin syystä, että moni heistä ei osaa edes lukea.Maan väestö on siis miljoonapäinen, netin käyttäjät lasketaan kymmenissä tuhansissa. Ihan Ojalan laskuoppikin riittää laskemaan, millainen osuus maan kansalaisista nettiä käyttää.Olen asunut vuosia muualla, myös Afrikan mantereella, ja toinen puoliskoni on afrikkalaista syntyperää. Siksipä uskallan edelleen väittää tietäväni hiukan enemmän asioista kuin keskiverto netti-prinssien jahtaaja.
saisi helposti vaan valkattua itselleen kehitysmaasta lapsen...Vierailija:

Lainaus:


Heitä ei todellakaan estellä, vaikka nuo kaksi pikkuista tyttöä takaisin kurjuuteen lähetettäisiinkin.
Ensinnäkin: malawilaisia on reilu 13 milj., joista reilu 50000 osaa käyttää ja pääsee käsiksi internetiin.Toiseksi: malawilaisista lukutaitoisia on 62.7%. Miehistä 76.1%

ja naisista 49.8%.Kolmanneksi: oletettu elinikä 41.7 v. Miehet 41.93 v., naiset 41.45 v.Neljänneksi: maan aikuisväestöstä 14.2% on joko hiv-positiivisia tai sairastuneet aidsiin. (ja " hoitokeinona" , todellakin, yhdyntä neitsyen kanssa.)Viidenneksi: maan väestöstä 53% elää köyhyysrajan alapuolella (mikä on jotakin aivan muuta kuin länsimainen köyhyys)jne. jne.Onhan se hyvä, jos olet oikein netissä malawilaiseen tutustunut. Mutta takuuvarma voit olla, että ko. henkilö ei malawilaisesta köyhyydestä tiedä tuon taivaallista!

Käyttivät Edsonia välikätenä ja suostuivat kaikkeen laittomuuteen! Nyt sitten syyttävät Edsonia kaikesta, vaikka näillä rouvilla ei heilläkään ole puhtaat jauhot pussissa!Vierailija:

Lainaus:


Eihän ne naiset olisi tyttöjä ulos maasta edes saaneet, ellei nimenomaan Edson olisi organisoinut hommaa käytännössä viranomaisiin päin ja allekirjoittanut tarvittavia dokumentteja. Hänethän oli jopa merkitty dokumenteissa lasten isäksi... varsinainen osoitus rehellisyydestä! Ja lasten äidillä ei ollut mitään koko asiaa vastaan. Kai tiedätte, että ilman hänen allekirjoitustaan lapsia ei ulos maasta luovutettaisi? Nyt siellä päässä sitten nostetaan hirveä mekkala, kun kuvitellaan, että tyttöjen mukana tulee suuri omaisuus. Missä se äidinrakkaus oli silloin, kun laittoi vieraitten ihmisten matkaan kaksi liki vauvaikäistä? Myyhän sellainen äiti ne tytöt taas jonnekin eteenpäin, kun tajuaa, ettei rahavana Suomesta oikeasti valukaan sinne päin.Hyvin yleinen harhaluulo afrikkalaisten keskuudessa kun edelleenkin on se, että täällä " rikkaassa lännessä" suunnilleen kasvaa raha puissa. Kerjuusoitot ja viestit ovat arkipäivää Suomessa asuville afrikkalaisille. Mutta kaikkihan me normaalijärjellä varustetut tiedämme, että täällä ei tavallisella työnteolla rikastumaan pääse. Jotkut afrikkalaiset ratkaisevatkin ongelman vaihtamalla puhelinnumeronsa, eli estävät suvun ja tuttavien yhteydenotot.Millähän kielellä luulette tyttöjen ja äitinsä kommunikoivan, jos tytöt sinne palautetaan. Äidillä ja lapsilla kun ei ole yhteistä kieltä... eikä paljon muutakaan yhteistä. Ja Suomen rattaissa asian käsittely kestää vielä pitkäääääään! Ja lapset siinä sivussa kasvavat vaan.
Malawin tytöt eivät olleet vielä millään kielellä puhekykyisiä ja kommunikoivat nykyisin vain Suomeksi. Ja äitiään eivät taatusti muista.Sabiran tapaus on myös siksi erilainen, että hänen oma äitinsä ei auttanut viemään lasta maasta ulos.

että Katja toi tytöt LAITTOMASTI SUOMEEN! Tyttöjen oikea osoite on Malawi. Mitä siitäkään tulisi jos kaikki Suomen lapsettomat alkaisivat laittomasti tuoda köyhästä maasta lapsia Suomeen? Varmaan siihen joukkoon liittyisi pian myös muutama pedofiilikin :(

Satun ja Katjan puheista. Tottakai he panettelevat ja haukkuvat toista osapuolta asiassa minkä kerkeää. Edson sen sijaan oli asiallinen toisin kuin nämä täysin vastoin lakeja toimineet naiset. Vankilaan joutaisivat!Vierailija:

Lainaus:


mutta nyt kohun noustua tahtoo lapset takaisin, koska kuvittelee siten takaavansa itselleen paremmat elinolot (suomi tahtoo pitää lapsista huolta--> koko perhe saa paremman elintason). Tai on havainnut tyttöjen hyvän markkina-arvon ja tahtoo lapset siksi takaisin.

Jos vilpittömästi vain ikävöi tyttöjään ja tahtoo pitää heistä huolta pyörtäen aiemmat syyt hylkäykseen, niin sitten toivon hänen lapset saavan, mutta liian moni pieni kokee kaamean kohtalon ja siellä vanhemmilla on hieman erilainen suhtauminen lapsiin kuin täällä.
lähetetäänkö tytöt malawiin vai ei. Jos he saavat Suomen jäädä, siihen varmasti on pätevät syyt.

Annetaanhan myös oikeuden ratkaista, ketä syytetään ja mistä. he varmasti tietävät taustat pikkasen paremmin kuin av-mamma.

kun jätti katjan siskon (todellinen mama africa eli läski suomalaisnainen jolla afrikkalainen mies ja tämä nainen taas varmaan niitä, jotka näkee rasismia joka paikassa).

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat