Vierailija

Meillä 6vk vanha vauva ja hän saa ilmiselvästi kovat vatsavaivat jekovit valmisteesta. Uskaltaako jättää vallan pois? Vai onko jotakin muuta valmistetta?

Kommentit (28)

Meillä kyllä unohtuu niin usein, että voisi jo väittää, ettei ole annettu. Tulokset näkyy myöhemmin. Nyt menen kuitenkin antamaan devitolia heti. Kiitos siitä sulle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vanhin muksu 10v eikä ainakaan vielä ole näkynyt mitään merkkejä siitä ettei ole d-vitamiinia saanut. Mulla kyllä tosin kaikki lapset on saaneet korviketta eikä rintamaitoa ja siihen korvikkeeseenhan on lisätty d-vitamiinia.

On miedompi seos, tosin sitä annetaan 20 tippaa, mutta on myös paremman makuinen, joten meillä ainakin meni hyvin alas. Vaihdettiin tuohon Jekovitista.

Moni vauva on saanut vatsavaivoja jekovitista. D-vitamiinin saanti on kuitenkin tärkeää, eikä sitä pidä mennä laiminlyömään. Marssi apteekkiin ja pyydä jotain muuta valmistetta. D-vitamiinilisä on vauvalle tärkeä eikä pikkulapsi saa mitenkään muuten riittävästi D-vitamiinia.

Lapsillasi saattaa esim. luusto olla todella huonossa kunnossa.Vierailija:

Lainaus:


Vanhin muksu 10v eikä ainakaan vielä ole näkynyt mitään merkkejä siitä ettei ole d-vitamiinia saanut. Mulla kyllä tosin kaikki lapset on saaneet korviketta eikä rintamaitoa ja siihen korvikkeeseenhan on lisätty d-vitamiinia.
Uskomme, että vitamiinit on suositeltavampaa saada suoraan luonnollisessa muodossa, kuin napsia purkista. Olemme molemmat ravitsemusalalla ja siksikin kiinnostuneita siitä, mitä lapsillemme syötämme.D-vitamiinia saa hyvin (kesäauringon lisäksi) esim. lohesta, silakoista ja ravintorasvoista, sekä lisäksi kanasta, kananmunasta ja metsäsienistä.Missään nimessä ei saa lasta estää saamasta d-vitamiinia, mutta itsestään selvää on, että vitamiinia ei ole pakko ottaa purkista.

Vierailija:

Lainaus:


kuin suomessa? Ja muistatteko Fluoritabletit parikyt vuotta sitten? Jos et syöttänyt lapsillesi, oli lähinnä rikollinen, ja mites nyt on?
Voi teitä vainoharhaisia höpsöjä =)))))Siitä nyt ei ole mitään vaaraa jos sitä D-vitamiinien antoa parilla kuukaudella siirtää noiden vatsavaivojen takia! Olisko luontoäiti oikeesti ollu niin tyhmä et jättäis jonkun noin olennaisen pois jos sitä oikeesti tarvii? Ja sitä paitsi d-vitamiini ei pikkuvauvoilla edes imeydy ihon läpi että se siitä etelän ja pohjoisen eroista. Merkitystä on paljon enemmän sillä mitä syö siinä vaiheessa kun alkaa liikkumaan -> jolloin siis jo yleensä syödään kiinteitä ja saadaan tarvittavat vitamiinit ruuan kautta.

Keskimmäiseltä lapselta se unohtui melkein kokonaan. Tiedän kyllä että niitä pitäisi antaa ja sitä neuvolassa aina kysytään, mutta...

Siinä tapauksessa kannattaa kyllä antaa vitamiinia tippoina, tai ainakin keskustella asiasta lääkärin kanssa. 6kk soseita syövälle voi sitten alkaa antamaan d-vitamiinia runsaasti sisältävää ruokaa.t: 21

Mikään valmiste ei sopinut ja muutenkin itkuiselle vauvalle tuli kauheat mahaväänteet. 5kk iässä aloin antaa mini-sun-tabletteja, jotka mielellään söi ja joista ei tullut vatsavaivoja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat