Vierailija

Kommentit (9)

Ja tuttujen lasten kanssa tulee toimeen. Mutta päiväkodissa ei ole kiinnostunut tutustumaan muihin lapsiin eikä oikein hoitajiinkaan. Ollut päväkodissa tosin vasta 5 päivää.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Repii muiden lasten käsistä vaan leult ja sit vanhemmat ihmettelee, miksi hiekkalaatikolla naapurin pojat kiusaa sitä. Vanhemmat ei puutu KOSKAAN lapsen käytökseen. Muutenkin hän on hirvittävän aggressiivinen. Ei hymyile, vaikka toinen lapsi hänelle hymyilee, vaan tekee jotain ikävää, kuten potkaisee toisen lapsen kädestä lelun maahan.

Meidän lapsemme ei ole lähelläkään naapurisi lasta.Oma lapseni, josta puhun tässä ketjussa, on uusien ihmisten seurassa hiljainen ja varautunut. Hän ei ole koskaan vienyt kenenkään kädestä yhtään mitään. Suurempi huoleni on, että hän antaa omasta kädestään viedä kaiken ja sitten ihmettelee, miten noin voi käydä. Hän on siis kovin harmiton " kaveri" .ap

Näkeekö näitä muita lapsia säännöllisesti? Ovatko aina samoja lapsia? Kysehän voi olla yksinkertaisesti siitä, että on jännittäjätyyppiä, joka kokee helpommaksi vetäytyä tilanteesta. ELi jännittää uusia lapsia niin paljon, että mieluummin leikkii yksin. Ja tämä ei tarkoita että lapsi olisi välttämättä alkuunkaan ujo tai hiljainen. Uudet tilanteet, vieraat lapset (jotka usein ovat käyttäytymiseltään " arvaamattomampia" kuin aikuiset) tms. voivat olla pelottavia.Saattaisi auttaa, jos näkisi 1-2 lasta säännöllisesti, jotta saisi omassa tahdissa tutustua. TOiset tarvitsevat paljon yhdessä olemista ennenkuin voittavat itsensä ja uskaltautuvat ottamaan riskin uuteen ihmiseen tutustumisesta.On myös olemassa ns. " yksinäisiä susia" , jotka eivät niin kaipaa muita lähelleen. Sekin on hyväksyttävä.Lopuksi kysyisin, että miksi lapsien pitäisi aina olla innoissaan leikkimässä muiden, jopa ihan ventovieraidenkin lasten kanssa? Ovathan aikuisetkin kaikki omanlaisiaan. Kyllä se piirre on jo lapsenakin, ei se siihen ihmiseen tupsahda yhtäkkiä kun täyttää 18v!

kannattaa perehtyä autismikirjon oireisiin. Meillä kuopuksen asperger ilmeni juuri siten, että lapsi puuhaili aina vaan omiaan. Korkeintaan reuhuleikkejä leikki, mutta ei vuorovaikutuksellisia, juonellisia leikkejä.Miedoimmillaan lapsen sosiaalisten taitojen vajavuutta voi olla vaikea tunnistaa. Kannattaa siis googlettaa autismi ja katsoa, onko oireissa mitään tuttua.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat