Vierailija

Olin kierukan tarkistuslääkärissä ja multa kysyttiin jotain hyytymistä. Taisin sanoe, ettei ole, mutta nyt kun asiaa olen oikein seurannut, niin hyytymiä on. Eli? Mitä se tarkoittaa?

Kommentit (6)

Verellä kun on sellainen taipumus, että se hyytyy, jos jää paikalleen pitemmäksi aikaa. Isot hyytymät (luokkaa kananmuna) ovat niitä, joista kannattaa huolestua.

Kuukautisvuodon mukana tulevat hyytymät eivät ole merkki mistään varsinaisesta sairaudesta. Ne liittyvät veren normaaliin taipumukseen hyytyä. Jos kuukautiset ovat runsaat, verta on niin paljon, että voi muodostua selvästi näkyviä verihyytymiä. Niukemmissa kuukautisissa verta on niin vähän ja se tippuu vähitellen, ettei näkyviä hyytymiä muodostu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
meillä nyt yritetään toista lasta ja aloitin viime kierrossa greippimehun päivittäin nauttimisen :)-osittain myös siksi että yritän ehkäistä virtsiksiä.No nyt tuli menkat ja huomasin että olivat tavallista runsaammat ja runsaasti hyytymiä! Onko se sitten oikeasti totta että geripparimehu vaikuttaa kohdun limakalvon paksuuteen ?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat