Vierailija

Meillä on ehdottomasti Pampersin active-fit. Kallein, mutta on oikeesti paras. Mukavan ohut, joustava. Kertaakaan ei ole vaatteet tai sänky kastuneet =)

Kommentit (12)

TSI-kestot!Esim. meillä nyt kestoiltu 6kk, ja alusta asti käytössä samat itsetehdyt sisävaipat, kuoria on vaihdettu kerran isompiin (ostokuoria, rahaa niihin palanut n. 20¿). Vaikka kestovaipat voivat tuntua isolta hankinnalta alussa, maksavat ne itsensä takaisin moninkertaisesti. Eikä todellakaan ole suuri vaiva pestä YKSI koneellinen pyykkiä lisää n. joka kolmas päivä.Iho on vauvalla pysynyt koko ajan terveenä, toisin kuin aikoinaan kahden isomman kertispyllyt...Eli meillä kestoillaan, kun ei todellakaan viitsi kantaa niitä ikuisia vaippapaketteja kaupasta kotiin, raijata pussillisia haisevia vaippoja roskikselle päivittäin! Saati se rahan meno!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä sänky ei ole kastunut kertaakaan kestovaipoilla!Ja noihin ostokestiksiin vielä: Meillä paras malli niissä on Popolinin EasyFix, hintaa n. 20¿. Mutta kestisten paraspuoli on se, että niistä tulee rahaa vielä takaisin aikoinaan, kun ne myy vaikkapa huutiksessa.

Esim. Pampersit falskasi alle vuoden ikäisellä, mutta puolen vuoden päästä ne istuivatkin hyvin.

Normaalisti tuli kuitenkin käytettyä halvempia merkkejä. Lähinnä Muumi- ja Pirkka-vaippoja.

ihan ruskovillan harsoista tykätään myös, ne on kohtuuhintaisia, muunneltavia ja kaikessa tavallisuudessaan oikein toimivia ja luotettavia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat