Vierailija

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

minusta on aika mahdotonta vertailla lapsen eri kehityskausien ja ikien vaikeutta ja vaativuutta. Tavallaan vauva on tosi helppo, kun sen voi vaan kantaa mukana joka paikkaan eikä se jankuta vastaan ja halua sitä ja tätä. Tavallaan vauva on kaikista vaikein, koska se valvottaa öisin (kuten myös korvatulehduskierteinen yms. taapero ja leikki-ikäinen) ja on äidissä niin totaalisen kiinni.

mutta tuo 3-vuotias, jokapaikkaan ehtivä uhmaikäinen on ihan mahdoton tapaus. Tähän verrattuna " liikuntakyvytön" vauva oli todella vaivaton paketti.

Itselläni vain yksi puolivuotias, joten lapsista, helpoista tai vaikeista, en vielä tiedä mitään:) Tämän puolivuotta elämä on ehkä kyllä aavistuksen mennyt kokoajan helpompaan suuntaan, päivärytmin selkiytyminen yms.. -ap

- joka pääasiassa nukkuu tai syö. Itkee tosi vähän, ehk 15 min päivässä jos sitäkään. Miehen kanssa on puhuttu, että kyllä se tästä haasteellisemmaksi muuttuu, kun ikää tulee. Omaa aikaa on päivällä vaikka muille jakaa, kun vauva syökin vain 6-8 kertaa päivässä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat