Viisumi Turkkiin (kosovon unmik-passi)?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko täällä ketään jolla olisi tietoa tarvitseeko kosovolainen, jolla Suomessa oleskelulupa ja kosovon unmik-passi, viisumia Turkkiin kahden viikon lomamatkalle?

Jos, niin miten paljon viisumi suunnilleen maksaa ja onko minkälainen prosessi saada?

Maanantaina voidaan soitella tietysti suurlähetystöön, mutta kiinnostaisi jo aikaisemmin tietää, hätäinen kun olen ;)

Kiitos jo etukäteen vastanneille :)

Kommentit (3)

Vierailija

Voi hoitua nopeasti tai kestää tunteja. Vastaavasta kysymysestä ei kokemusta mutta muuten tullut taisteltua useamman kerran Turkin rajaviranomaisten kanssa. Maa ja virkailijat erittäin korruptoiutuneita, usein seisottavat kohtuuttoman kauan siinä toivossa että asiakas työntää tiskin alta tukon seteleitä kouraan.

Luultavasti hoituisi helpommin jos saisitte matkatoimistovirkailijan paikalle, mutta se tuskin onnistuu kun viisumi kirjoitetaan jo passintarkastuksen puolella.Turkin rajalla toistuvasti tulee ongelmia mm siitä että suomen oleskelulupa on vain suomeksi ja ruotsiksi. Se on ihan määräysten mukaista ja kyllä niiden kuuluisi sitä ymmärtää, mutta eivät aina halua.

Vierailija

että viisumin saa Turkin rajalta eli toisinsanoen lentokentältä. Onko kenelläkään kokemusta miten nopeasti viisumin siellä kirjoittavat ja paljonko maksaa?

Olemme varanneet valmiin pakettimatkan, ja jännittää ehdimmekö toisten matkalaisten mukaan bussiin, jolla matkakohteeseen tarkoitus mennä vai jumitummeko kentälle ikuisuuksiksi miehen viisumia varten.

Olisi hienoa jos joku osaisi kertoa :)

Vierailija

Mulla ois vähän kysyttävää sinulta.. Miten sinun mies on päässyt Suomeen unmikin passilla ja mitenkä on viisumin hankkinut? Koska mun miehelläni on myös Unmikin passi ja hänellä ei ollut mahdollisuutta mennä tuolla passilla hakemaan Belgradista Serbiasta viisumia vaikka kyl oli vaihtoehtoina myös Bulgaria, jonne kyllä tarvitaan jo viisumi Kosovosta, koska on EU maa, että ees sinne pääsee ja sitten Turkki.. Noh minähän sitten kävin Kosovo-Makedonia-Serbia(Belgrad) Reissun et oisin saanut miehelleni turisti viisumin ja sieltä sanoivat että kestää noin.3 viikkoa yleensä saada tieto, mutta minulle hän kattoo 1 viikossa, kun vastaus tuli oli se hylätty, käskivät minun mennä Suomeen ja hankkia oleskeluluvan miehelleni.. Nyt on oleskelulupa paperit sitten vetämässä ja odotellaan.. Viikko siitten vein nuo poliisi asemalle, kun naimisissa olemme niin haluamme tottahan toki asua yhdessä Suomessa.. Minulla tosin ei ole töitä ja pelkään, että he luulevat liiton olevan pelkistä papereista tietyistä syistä.. mutta asiaan, Niin kauankohan sinulla kesti oleskeluluvan saannissa sinun miehellesi? Olitko silloin työssä ja minkä ikäinen mahdoit olla? :) Nopeuttaako raskaus oleskeluluvan saantia? Nimittäin minä ehkä olen raskaana.. Kiitos, jos viitsisit auttaa..-Sanna-

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat