Vierailija

Meidän ekaluokkalainen kysyi koulun jälkeen voiko kaveri tulla meille. Sanoin ihan selvästi, että sopii kahdeksi tunniksi, mutta ei enempää, koska meillä on menoa. No, nyt mennyt jo kohta 3h, ja tätä kaveria ei ole tultu vieläkään hakemaan! Tämä kaveri vaan sanoi että äitinsä oli sanonut että tulee hakemaan viimeistään klo 16!! En saa tätä äitiä kiinni, ja meidän pitää kohta lähteä (on sovittu meno), mihin mä tuon lapsen laitan?? Ei kuulemma ole avaimia, ei mitään mukana.

Kommentit (6)

ja jos siellä on iltapäiväkerho, kysy voisko lapsen viedä sinne jos ei muu auta. Mutta itse ottasin lapsen mukaan jos vaan mahdollista ja laittasin viestiä äidille tilanteesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

takaisin. Eikä sitäkään voi perua :/ Johan tuli ongelma... Sanoin tuon aikarajan omalle lapselle sekä tälle toiselle lapselle, oma mokahan tämä on, kun luotin että lapset sanovat tälle äidillekin sen... On sillä lapsella isäkin, pitänee yrittää tavoitella häntä. Johan myrkyn lykkäsi :/. ap

Voitko ottaa mukaan ja yrität tavoittaa äitiä koko ajan. Onko isää? Mummoa, ketään muuta, jota voi yrittää tavoittaa. Numerotiedustelusta numero, jos vain saat tietään nimen pojalta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat