Vierailija

Jotenkin tuntuisi hassulta laittaa niitä takaisin vaatekaappiin, mutta joku ratkaisu olisi nyt keksittävä.

Kommentit (27)

Villapaitoja ja farkkuja yms. päällisvaatteita voidaan pitää useampi krt (farkkuja pari krt), mutta muuten vaatteet menevät meillä päivän päätyttyä pesuun. Ja nuo puhtaat kaappiin.Siivosin juuri huushollin ja laitoin kaikki tavarat paikoilleen, myös ympäriinsä lojuvat vaatekappaleet.Mutta mihin laittaa esim ulkoilussa tarvittavat ylimääräiset vaatekerrat ym ehkä huomenna tai parin päivän päästä tarvittavat vaatteet kun ei viitsisi puhtaiden sekaan laittaa kaappiin.Eteiseen ei mahdu mitään, sillä se on vain hikinen tuulikaappi. Meille ehkä paras ratkaisu olisi hommata eteisaulaan vaatekaappi tai iso lipasto, jonne nuo puolipitoiset vaatteet menis piiloon.Kiinnostaisi tietää miten te muut olette ratkaisseet ongelman.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja oli kotivaatteet ja kouluvaatteet erikseen. Ne sai vaihtaa ja pistää pesuun vain, jos likaantui tai hikoontui kunnolla, pikku tahrat piti poistaa muuten rätillä ja vedellä. Nytkin on lankakori lisäksi kaapissamme, ja hylly jokaiselle jokaisen kaapissa, mutta tuntuu että parin viikon välein saa koko kaapin järjestää kun se puolipitoisten hylly leviää koko kaappiin. Lapsuudenkodissani oli tähänkin ratkaisu: tupatarkastus kerran viikossa.

Kaappeja myöten piti kaikki olla viivottimen kanssa järjestetty.

Mutta eipä tämmöisellä lapsiperheellä ja kotiäidillä ole aikaa moiseen.

toisille housuille, villapaidoille yms, pursuilee ... tahraiset ja hikiset heti pyykkiin, tai viimeistään kun ovat lojuneet pari päivää lattialla sitä odottamassa...kamala on kaaos.

Aikuisilla voi olla ja niitä on kummallakin vaatekomerossa muutama reunimmainen henkarillinen. Illalla siihen ja siitä aamulla päälle, jos en vaihda uuteen. Pyykkiä tehdessä käyn miehen ja omat puolipitoiset läpi laitan niitäkin sopivan väriset koneeseen, jos pyykkierään vielä mahtuu. Kaksi pyykkikoneellista per päivä pestään ja meillä on kahden lapsen ja kahden aikuisen perhe.

ne kaappiin tai pyykkikoriin.

Tytön vaatteet missä milloinkin, useion heitän ne suoraan pyykkiin=)

Ihan kamalaa kyllä, kiva kuulla kun muillakin sama ongelma.

Minä muuten tarkka talon siisteydestä mutta nuo kasat pilaa kaiken.

Sehän on hirveää veden ja sähkön tuhlausta ja kuluttaa vaatteita (ja pesukonetta).Typerä amerikkalainen tapa, jota ei kannattaisi matkia.

taakse, siis sisäpuolelle kun se ovi avutuu sinne makkarin puolelle, voisi ajatella laittavansa joitakin naulakoita. Nehän ei näkyisi muille, kun yleensä se ovi on kuitenkin siinä avoinna, eli ne naulakot olisivat oven takana piiilossa.

mutta jos vaate on ihossa kiinni, niin kyllä se erilaiselta haisee päivän pidon jälkeen. Vaikka siis ei hikoilisikaan.Ja lapsilla nyt varsinkin tuppaa vaatteet nuhjaantumaan jo päivässä.Vierailija:

Lainaus:


Sehän on hirveää veden ja sähkön tuhlausta ja kuluttaa vaatteita (ja pesukonetta).Typerä amerikkalainen tapa, jota ei kannattaisi matkia.
sellainen pystynaulakko niitä varten. Lapsemme on vielä pieni, alle 2-vuotias. Hänen puolipitoisille vaatteilleen meillä on oma kori kodinhoitohuoneessa, missä vaihdetaan vaipat etc.

Tai kaappiin vain surutta. Jos on tahraa, niin sitten pyykkiin.

Yleensä ne lojuvat joka puolella, sikin sokin, rattaiden päällä, olkkarin tuolilla, makuuhuoneessa tuolilla kasassa ja kylppärissä roikkuvat naulassa tai ovat sivupöydällä mytyssä sulassa sovussa kaikkien vaatteet ja pyyhkeet.(Hirveesti turhaa pyykkiä meillä aina, ku laitan puolipitoisetkin pesuun tai ne likaantuu kaikki noissa kasoissa likaisemmista vaatteista joskus, tai joku kasa räjähtää lattialle ja lapsi pissaa päälle tms...)

koukut seinällä, ja periaatteessa puolipitoisten vaatteiden pitäis roikkua näissä koukuissa, mutta käytännössä niitä kyllä ajalehtii pitkin huushollia... Huono taluodenpitäjä olen mä!

Mies heitteli aina ennen vaatteensa makuuhuoneen lattialle tai tuolille. Mutta sisustin makuuhuoneen uusiksi. Nyt siellä ei ole tuolia! Eikä seinässä naulakkoa. Ja tein siitä niin kauniin ja hienon, ettei hän uskalla jättää mitään lattialle! :DVaatekaappi on iso, joten sinne mahtuu eri hyllyille kaikki. Kaapissa on myös iso hylly päiväpeitteelle, jota ei myöskään saa rytätä lattialle yöksi.

Pojilla toimii oikein hyvin. Tytölle ei yksi naulakko riitä, joten toisen asennus on edessä piakkoin:)Aikuisten makkarissa on toistaiseksi käytössä tuuletusteline ja henkarit, sillä en ole vielä ehtinyt muutakaan virittää (muuttohan oli vasta .. öö... puoli vuotta sitten...). Urheiluvaatteiden säilytyksestä olen todennut miehelleni, että jos hän ei itse pese niitä heti käytön jälkeen, niin sisälle kotiin niitä ei saa tuoda. Eli hän säilyttää niitä ilmeisesti parvekkeella tai ehkä auton takakontissa, en tiedä ja yäk.

Ja siellä roikkuu vaatteita, jotka on unohdettu sinne. Sitten kun joskus jotain tiettyä kaipaa, niin saattaa löytää sen puolipitoisena ja hieman tahraisena sieltä koukusta... sadan pyyhkeen alta...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat