Vierailija

...kaivataan. Eli tilanne on tämä että ollaan lähdössä huomena Lanzarotelle ja jotenkin tuntuu hullulta raahata vauvan ( 8kk) ruoat täältä sinne koska kai siellä paikalliset vauvat syövät kanssa valmisruokia. Onko kenelläkään kokemusta paikallisista lastenruoista ja äm. korvikkeista?

Kommentit (9)

ja mukana 1 liha-ateria/päivä, Bonan puurojauhetta koko loman ajaksi. Korviketta kyllä saa ja jauheena on ihan kätevää.Maistatin myös paikallisia purkkiruokia mutta mikään ei kelvannut, kalliimpiakin olivat kuin täällä.

Meidän 8 kk ikäiselle kelpasivat paikalliset ruoat oikein hyvin. Ota sanakirja mukaan, niin näet mitä ne sisältävät. Monissa oli porkkanaa ja tomaattia mukana. Kala- ja lihasoseita oli montaa lajia, ja löytyipä alle 1-vuotiaalle maksasosettakin. Hedelmäsoseissa oli melkein kaikissa jopa kolmea eri hedelmää mukana. Korviketta on paikallista jauhetta sekä Nestlen jauhetta ja nestemäistä korviketta. Tuttelia ei hyllyissä näkynyt ;), meillä oli tuttelijauheet suomesta, sekä ensimmäisen päivän sapuskat purkkeina, mutta muuten kaikki ostettiin paikan päältä. Selvitä oppailta missä ovat isot marketit, joita paikallisetkin käyttävät, ja valikoimaa kyllä löytyy. Samaten vaippoja ei kannata raahata SUomesta kuin päivän-parin tarve.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Paitsi hedelmäsoseet oli ihan hyviä ja niissä oli hyvät valikoimat. Mutta ne varsinaiset ruoat oli aika kamalia. KOrvikkeet oli lähinnä jauheita.

Vierailija:

Lainaus:


Paitsi hedelmäsoseet oli ihan hyviä ja niissä oli hyvät valikoimat. Mutta ne varsinaiset ruoat oli aika kamalia. KOrvikkeet oli lähinnä jauheita.
Ja tuokin on totta, että jauhekorvikkeita etupäässä. Meillä muksut olivat jo sen ikäisiä, että eivät korvikkeita tarvinneet, mutta katselin tuota silti... joissain apteekeissa oli nestemäistä korviketta, mutta en sitten tiedä, oliko jotakin erityisvalmistetta vai tavallista.Ja: marketeista löytyy lastenruokia, mutta ne ovat eri merkkejä kuin meillä ja aika erimakuisia. Monessa on pikkuisen suolaakin. Jos vauvasi on tarkka makujen kanssa, niin ota täältä purkkeja ainakin yksi per päivä mukaan.Tiedän kokemuksesta, että SE se vasta kurjaa onkin, jos joutuu tuputtamaan oudolta maistuvaa sosetta taaperolle, joka kieltäytyy kategorisesti syömästä...Korvikkeita löytyy parhaiten joskus apteekeista, aika yllättäen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat