Vierailija

Ei ole sitten mitään levähdyspaikkaa ei...

Sivut

Kommentit (27)

vastaavassa tapauksessa pitää vieä päivän. Sama huone oli käytössä lähtöömme saakka.

edellisellä matkalla ei otettu em. lisäpäivää, ja silloin majailtiin ja nukuttiin ulkona rannalla. ei mikään kovin kiva kokemus, ainakaan lapsille.

Yleensä antavat toisen huoneen maksusta vaikka 18 asti mutta ei siis välttämättä saa pitää alkuperäistä huonetta.Tämä on käytäntö joka maassa että huoneet luovutetaan klo 12 ja yleensä vähän matkustavat eivät tätä asiaa ymmärrä ja siitä syytetään mm matkatoimistoa.terkuin matkatstovirkailija jo 15 vuotta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos ei ole tilaa, niin hotelleissa on kuitenkin yleensä huone matkatavaroille, suihkutilat ja oleskelutilat (esim. aulassa sohvia ja pöytiä).

Rannalla se päivä menee nopsaan.

T: turistikohteissa työskennellyt

Rethymnonissa oltiin Ibiscos Gardenissa. Yleensä hotellista saa kysyä päivähuonetta lähtöä edeltävänä päivänä. Yleensä se myös maksaa joitakin kymppejä. Joskus joutuu kyllä vaihtamaan huonetta toiseen. Tämä riippuu siitä, miten hotellissa vapautuu huoneita ja miten uusia matkailijoita saapuu.

meilläkin Kreetalta paluulento klo 23 ja kotona joskus 3 aikaan. samperi kun ketuttaa. En tosiaan tiedä, miten siellä sitten taaplataan, kun huone jo klo 12 luovutetaan.

varmaankin sama kone tuo uusia lomalaisia samaan kohteseen joten he taitseva huoneen vastaaaamuyöllä.Tehän lähdette varmaankin lentokentälle jo 8-9 maissa.

Vierailija:

Lainaus:


Kansainväliset hotellisäännöt sanovat, että huone luovutetaan lähtöpäivänä klo 12, eikä uutta asiakasta voi pitää aulassa odottamassa tuntikausia vain siksi, että joku lapsiperhe haluaakin pitää huoneensa iltakahdeksaan saakka. Jokaisella kun on oikeus saada maksamansa hotellihuone käyttöönsä heti, kun saapuu hotellille (siis jos saapuu klo 12 jälkeen).
Vierailija:

Lainaus:


varmaankin sama kone tuo uusia lomalaisia samaan kohteseen joten he taitseva huoneen vastaaaamuyöllä.Tehän lähdette varmaankin lentokentälle jo 8-9 maissa.
Niiden touhu on mennyt ihan ihmeelliseksi. Kun kasvoivat Aurinkomatkojen rinnalle Suomen suurimmaksi matkanjärjestäjäksi , niin nousi **** hattuun. Kaikessa niiden toiminnassa näkyy nykyään ahneus!

Mitä todennäköisimmin kuitenkaan hotelli ei ole ihan täynnä, ja voitte joko pitää huoneenne tai saatte jonkin toisen huoneen iltaan asti. Se tottakai maksaa.

Mutta jos hotelli sattuu olemaan täynnä, ja siellä on lomalaisia monen eri matkanjärjestäjän kautta, niin ette välttämättä saa pitää huonetta. Menkää jollekin retkelle viimeisenä päivänä, niin päivä menee nopsaan. Tai vesipuistoon vaikkapa.Vierailija:

Lainaus:


meilläkin Kreetalta paluulento klo 23 ja kotona joskus 3 aikaan. samperi kun ketuttaa. En tosiaan tiedä, miten siellä sitten taaplataan, kun huone jo klo 12 luovutetaan.
Huoneiden siivoukseen menee myös aikaa, ja niissä hotelleissa joissa itse olin töissä ei ainakaan illalla ollut enää siivoojia. Me siis heitimme surutta ihmiset ulos huoneistaan klo 18 mennessä, että huoneet saatiin siivottua ja siivoojatkin pääsivät ihmisten aikoihin kotiinsa. Vaikka kuljetus lentokentälle olisikin lähtenyt vasta muutama tunti sen jälkeen.

Vierailija:

Lainaus:


varmaankin sama kone tuo uusia lomalaisia samaan kohteseen joten he taitseva huoneen vastaaaamuyöllä.Tehän lähdette varmaankin lentokentälle jo 8-9 maissa.
miksi että jo varausvaiheessa varanneet sellaista matkaa, jossa paluulento lähtee aikaisemmin?Mutta tätähän tämä nyt on, kun niin tohkeissaan varataan netistä matkoja ja sitten tuleekin kaikenlaisia " yllätyksiä" , joita ei olla osattu huomioida. Tai jos mahd. halvalla haluaa matkan (niinkuin useinmiten halutaan), niin jostainhan se on pois. Silloin ei todennäköisesti saa niitä Finnairin päivän parhaita lentoja viikonloppulähdölle.

Joskus joutuivat odottelemaan maksimissaan puoli tuntia, ja sillä aikaa tarjosimme heille tervetuliais-cocktailit.

Vierailija:

Lainaus:


Kansainväliset hotellisäännöt puhuvat yleensä kello 14 kun hotelliin saavutaan ja kello 12 kun kirjaudutaan ulos.

Vierailija:

Lainaus:


Kansainväliset hotellisäännöt sanovat, että huone luovutetaan lähtöpäivänä klo 12, eikä uutta asiakasta voi pitää aulassa odottamassa tuntikausia vain siksi, että joku lapsiperhe haluaakin pitää huoneensa iltakahdeksaan saakka. Jokaisella kun on oikeus saada maksamansa hotellihuone käyttöönsä heti, kun saapuu hotellille (siis jos saapuu klo 12 jälkeen).High seasonin aikaan hotelli oli niin täynnä, että kun edelliset tsekattiin ulos klo 12 (ja se oli VIIMEISTÄÄN klo 12, usein olimme kolkuttelemassa varttia yli 12 oveen ja sanomassa että hopi hopi... ) niin seuraavat tulivat jo yhden aikoihin. Huoneet piti toki saada siivottua ennen sitä, siellä me sitten respassa viivyttelimme passien ja hotellikorttien kanssa, kunnes saimme siivoojalta viestin että sejase huone on nyt siivottu :) Odotusajaksi tarjottiin juomat hotellin piikkiin.

Eli ei aina onnistu se, että vuokraa huoneen muutamaksi ekstratunniksi.

Muutamat törkimykset yrittivät sitä, että häipyivät viimeisenä päivänään rannalle tms, jättäen tavarat huoneeseen. Sitten esittivät tietämätöntä, kun saivat joko laskun extratunneista, usein olimme myös kantaneet heidän tavaransa varastohuoneeseen koska huone tarvittiin jo seuraavalle, eikä meillä ollut aikaa odotella. Muutaman kerran kävin kiskomassa kiukkuisia brittituristeja uimarannalta (respassa oppi nopeasti kuka asui missäkin huoneessa) huonettaan tyhjentämään.

Those were the days... nyt Suomessa ja kotiäitinä. Oli se ihanaa ja antoisaa aikaa.

ja huoneen luovutus klo 12. Lähtö lentokentälle klo 18. Aulaan sai jättää matkalaukut, mutta ei ollut pahemmin tilaa istuskeluun. Vaikka jouduimme olemaan vain 6 tuntia norkoilemassa ympäriinsä, oli silti pitkäveteistä. Aluksi kävimme uimarannalla ja hirveä helle päällä eli kauhean kuuma. Sitten palloilimme kaupungilla, mikä oli jo nähty. Sen jälkeen menimmekin sitten rantabaariin ja aika kului leppoisasti tequilaa juoden. Bussin tullessa olimmekin sitten aika hilpeällä tuulella...Tylsää olisi odottaa iltaan asti, etenkin kun pimeäkin tulee tosi aikaisin ja vielä lapsien kanssa!

meillä on aina onnistunut nuo ylimääräiset tunnit pitää tuo huone.Ja kyllä se yleensä on sama bussi joka tuo matkalaiset lentokentälle ja vastaavasti vie uudet hotellille.Meinasin vielä sanoa että meille on sattunut erittäin lapsiystävällistä henkilökuntaa ja huomioonottavaa palvelua.

Vierailija:

Lainaus:


miksi että jo varausvaiheessa varanneet sellaista matkaa, jossa paluulento lähtee aikaisemmin?
En siis luottaisi matkaesitteissä oleviin lentoaikoihin ne voivat viel muuttua useasti.Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat